ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Δολοφονίες, Ελένη Τοπαλούδη, Ρόδος, Φοιτητές, Φυλακές, Φυλακές Αυλώνα,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Ανεστάλη η απεργία των ταξί - Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δικογραφία σχηματίστηκε, μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, σε βάρος 12 κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνας για τον ξυλοδαρμό μέσα στο κελί του, του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά στο αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ ο κρατούμενος που τράβηξε το βίντεο του ξυλοδαρμού με το κινητό τηλέφωνό του κατηγορείται και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Σημειώνεται ακόμη, ότι ο 19χρονος είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε την ποινική δίωξη των κρατουμένων που τον ξυλοκόπησαν.























































