ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Greek Linguistic Heritage as a Universal Phenomenon – Papapostolou: "The ideal vehicle for concepts, knowledge, and dialogue" 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένοχος κρίθηκε για άλλη μια φορά ο συνταξιούχος από το Μόδι, που μετά την καταδίκη του για τις προ δεκαετίας ασελγείς πράξεις σε τετράχρονο κορίτσι στον Πλατανιά, το δικαστήριο ανακοίνωσε την ενοχή του και για επίσης ασελγείς πράξεις κατά της 9χρονης αδελφής της.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, παρότι όμως με εισαγγελική πρόταση και την σύμφωνη γνώμη των τεσσάρων δικαστών κρίθηκε ξανά ένοχος διότι διέπραξε το αδίκημα της ασέλγειας σε ανήλικο, ο ηλικιωμένος δεν τιμωρήθηκε, διότι το Δικαστήριο έπαυσε υφ’ όρον την ποινική δίωξη του δράστη, λόγω παραγραφής του τελεσθέντος ειδεχθούς αδικήματος, της σεξουαλικής κακοποίησης, του εννέα ετών τότε ανήλικου κοριτσιού.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, ανακοίνωσε: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τέλεσε το αδίκημα της ασέλγειας…» σε βάρος και της 9χρονης τότε αδελφής του τετράχρονου κοριτσιού, που διέπραξε στο Μόδι προ 10 ετών και είχε καταδικαστεί αμετάκλητα από τέσσερα ανώτατα δικαστήρια.
Κάτι, που, όπως επισημαίνει και η συνήγορος της οικογένειας των ανήλικων κοριτσιών, Ρούλα Παυλαντωνέα, παρά την ατιμωρησία του δράστη, αφήνει στους γονείς του θύματος τουλάχιστον ένα αίσθημα ηθικής ικανοποίησης και δικαίωσης.























































