ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
12 Αμερικανοί στρατιωτικοί τραυματίστηκαν σοβαρά από απευθείας πλήγμα σε αεροπορική βάση της Σαουδικής Αραβίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένοχος κρίθηκε για άλλη μια φορά ο συνταξιούχος από το Μόδι, που μετά την καταδίκη του για τις προ δεκαετίας ασελγείς πράξεις σε τετράχρονο κορίτσι στον Πλατανιά, το δικαστήριο ανακοίνωσε την ενοχή του και για επίσης ασελγείς πράξεις κατά της 9χρονης αδελφής της.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, παρότι όμως με εισαγγελική πρόταση και την σύμφωνη γνώμη των τεσσάρων δικαστών κρίθηκε ξανά ένοχος διότι διέπραξε το αδίκημα της ασέλγειας σε ανήλικο, ο ηλικιωμένος δεν τιμωρήθηκε, διότι το Δικαστήριο έπαυσε υφ’ όρον την ποινική δίωξη του δράστη, λόγω παραγραφής του τελεσθέντος ειδεχθούς αδικήματος, της σεξουαλικής κακοποίησης, του εννέα ετών τότε ανήλικου κοριτσιού.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, ανακοίνωσε: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τέλεσε το αδίκημα της ασέλγειας…» σε βάρος και της 9χρονης τότε αδελφής του τετράχρονου κοριτσιού, που διέπραξε στο Μόδι προ 10 ετών και είχε καταδικαστεί αμετάκλητα από τέσσερα ανώτατα δικαστήρια.
Κάτι, που, όπως επισημαίνει και η συνήγορος της οικογένειας των ανήλικων κοριτσιών, Ρούλα Παυλαντωνέα, παρά την ατιμωρησία του δράστη, αφήνει στους γονείς του θύματος τουλάχιστον ένα αίσθημα ηθικής ικανοποίησης και δικαίωσης.























































