ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περικυκλώμενος από πέντε δροσερά κορίτσια που του έκαναν επίθεση… αγάπης βρέθηκε μέσα στο ξημέρωμα ένας νεαρός αλλοδαπός που παραθερίζει στον Λαγανά της Ζακύνθου, αλλά όταν τον άφησαν ξαφνικά στα… κρύα του λουτρού, κατάλαβε πως δεν ήταν ερωτική η πρόθεσή τους!
Όταν ο 25χρονος παραθεριστής έβαλε το χέρι στην τσέπη του, διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά τα 135 ευρώ που είχε μαζί του και έτρεξε σε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. για να καταγγείλει την κλοπή.
Εκείνοι ξεκίνησαν έρευνες βάσει των περιγραφών που είχε δώσει και δεν άργησαν να εντοπίσουν στην κεντρική οδό του Λαγανά τις πέντε δράστιδες, που μάλιστα οι τέσσερις είναι ανήλικες!
Οι δυο Ελληνίδες ηλικίας 15 και 19 και οι τρεις αλλοδαπές 14, 15 και 16 χρόνων συνελήφθησαν, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στον 25χρονο και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού.























































