Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έλληνας κρατούμενος έβγαινε από τη φυλακή, έκανε ένοπλες ληστείες και επέστρεφε

Έλληνας κρατούμενος έβγαινε από τη φυλακή, έκανε ένοπλες ληστείες και επέστρεφε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ληστεία, Ναύπλιο, Φυλακές,

Με την ανοχή σωφρονιστικών υπάλληλων που πλέον βρίσκονται στο επίκεντρο έρευνας, φαίνεται ότι έπαιρνε «άδεια εξόδου» από τις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας ένας 39χρονος Έλληνας κρατούμενος, ο οποίος έκανε ένοπλες ληστείες μαζί με άγνωστους συνεργούς του και… επέστρεφε στην φυλακή!

Ο 39χρονος ήταν αυτός που εισέβαλε ντυμένος πυροσβέστης στα γραφεία του αστικού ΚΤΕΛ Πατρών στις 27 Φεβρουαρίου, μαζί με άγνωστους συνεργούς του που φορούσαν μπουφάν παρόμοια με των πυροσβεστών και κράνη, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου έναν υπάλληλο και τρεις πελάτες και κατάφεραν να αρπάξουν 6.000 ευρώ που προέρχονταν από την ανανέωση των μηνιαίων καρτών.

Με τον ίδιο τρόπο, φεύγοντας κρυφά από το κατάστημα κράτησης, είχε εισβάλει στις 24 Μαρτίου μαζί με άγνωστους συνεργούς του σε ένα κατάστημα στο Ναύπλιο και είχαν αρπάξει τις εισπράξεις.

Την ίδια ημέρα, αστυνομικοί της Ασφαλείας Ναυπλίου είχαν κάνει έρευνα στο κελί του, όπου βρήκαν τα ρούχα και τα γάντια που φορούσε στη ληστεία, μέρος από τη λεία και ένα κινητό.

Οι δυο ληστείες εξιχνιάστηκαν, ύστερα από πολύμηνη της Ασφαλείας Ναυπλίου σε συνεργασία με την Ασφάλεια Πατρών και ήδη ο 39χρονος μεταφέρθηκε σε άλλο κατάστημα κράτησης.

Η Εισαγγελία Ναυπλίου παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση για την τριών σωφρονιστικών υπάλληλων των Αγροτικών Φυλακών Τίρυνθας και ήδη διαπιστώθηκε ότι είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον 39χρονο τις ημέρες των ληστειών!

Στα σπίτια τους κατασχέθηκαν κινητά και κάρτες sim, καθώς και ένα πιστόλι και 65 φυσίγγια τα οποία κατείχε παράνομα ένας από αυτούς ο οποίος συνελήφθη.

Η δικογραφία που σχηματίστηκεσε βάρος του 39χρονου και των τριών σωφρονιστικών για ληστεία, απόδραση κρατουμένου και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα κατά περίπτωση και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, περιλαμβάνει και τους άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του δράστη στις δυο ένοπλες ληστείες για την ταυτοποίηση των οποίων συνεχίζεται η έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αττική – Κύκλωμα εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία: «Εγκέφαλος» μια 25χρονη, ο ρόλος του ταξιτζή

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Ελευσίνα: 44χρονος καταδίωξε την πρώην του και εμβόλισε το αυτοκίνητό της επτά φορές

Αστυνομικός οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με 102 κιλά κάνναβη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μέλος σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr