ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πρέβεζα,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της διακίνησης 805 κιλών χασίς που κατασχέθηκαν πριν από δύο εβδομάδες σε παραλία του Βάλτου Πρέβεζας.
Ο ανακριτής Πρέβεζας, σύμφωνα με το epiruspost.gr, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε διαθεσιμότητα για άλλη υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος αρχιφύλακας εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις μεταφοράς ναρκωτικών στην περιοχή της Ηπείρου ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να ακολουθήσουν ανακοινώσεις από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων που ερευνά την υπόθεση.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα ενώ αναζητείται ένας 35χρονος Αλβανός που φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης.























































