Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα τροπή στη δολοφονία της Μάνης: Μυστήριο με τον τρίτο συνεργό

Νέα τροπή στη δολοφονία της Μάνης: Μυστήριο με τον τρίτο συνεργό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας των δύο νέων στην Μάνη, αφού σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας του δολοφονημένου Κώστα Σγούρου, ένα τρίτο πρόσωπο γνώριζε από μέρες πριν ότι επρόκειτο να τους δολοφονήσουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Καλαμάτας Θάρρος, ο Κώστας Μαργέλης τόνισε πως έχει στη διάθεσή του ακλόνητα στοιχεία, τα οποία τις επόμενες ημέρες θα παραδώσει στον Εισαγγελέα Καλαμάτας.

Επίσης, ο κ. Μαργέλης αναφέρθηκε και σε τέταρτο πρόσωπο, το οποίο μπορεί να έχει συνεργήσει με τους δύο 18χρονους, για τη συγκάλυψη του εγκλήματος.

Ο κ. Μαργέλης δήλωσε βέβαιος για τα στοιχεία που έχουν περιέλθει σε γνώση του, σημειώνοντας ότι τις επόμενες ημέρες και αφού πρώτα ενημερώσει τον Εισαγγελέα, θα δημοσιοποιήσει τα στοιχεία και θα μιλήσει με σαφήνεια, για το πρόσωπο που γνωρίζουν ότι εμπλέκεται.

Σύμφωνα με τις αιτιάσεις της πολιτικής αγωγής, η δολοφονία των Κώστα Σγούρου και Γιάννη Κομμάτη, είχε προσχεδιαστεί από τους δύο 18χρονους όχι την ημέρα του μοιραίου ραντεβού, αλλά πολύ νωρίτερα.

Τέλος όπως τόνισε, ελπίζει ότι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο 18χρονων, μπορεί να οδηγήσει σε νέα στοιχεία, ιδιαίτερα ως προς τη συνέργεια τέταρτου προσώπου, το οποίο μετά τη δολοφονία, βοήθησε τους δύο βασικούς δράστες να συγκαλύψουν την πράξη τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr