ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Γιάννης Κομμάτης, Δολοφονίες, Καλαμάτα, Κωνσταντίνος Σγουρός, Κώστας Μαργέλης, Μάνη,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας των δύο νέων στην Μάνη, αφού σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας του δολοφονημένου Κώστα Σγούρου, ένα τρίτο πρόσωπο γνώριζε από μέρες πριν ότι επρόκειτο να τους δολοφονήσουν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα της Καλαμάτας Θάρρος, ο Κώστας Μαργέλης τόνισε πως έχει στη διάθεσή του ακλόνητα στοιχεία, τα οποία τις επόμενες ημέρες θα παραδώσει στον Εισαγγελέα Καλαμάτας.
Επίσης, ο κ. Μαργέλης αναφέρθηκε και σε τέταρτο πρόσωπο, το οποίο μπορεί να έχει συνεργήσει με τους δύο 18χρονους, για τη συγκάλυψη του εγκλήματος.
Ο κ. Μαργέλης δήλωσε βέβαιος για τα στοιχεία που έχουν περιέλθει σε γνώση του, σημειώνοντας ότι τις επόμενες ημέρες και αφού πρώτα ενημερώσει τον Εισαγγελέα, θα δημοσιοποιήσει τα στοιχεία και θα μιλήσει με σαφήνεια, για το πρόσωπο που γνωρίζουν ότι εμπλέκεται.
Σύμφωνα με τις αιτιάσεις της πολιτικής αγωγής, η δολοφονία των Κώστα Σγούρου και Γιάννη Κομμάτη, είχε προσχεδιαστεί από τους δύο 18χρονους όχι την ημέρα του μοιραίου ραντεβού, αλλά πολύ νωρίτερα.
Τέλος όπως τόνισε, ελπίζει ότι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο 18χρονων, μπορεί να οδηγήσει σε νέα στοιχεία, ιδιαίτερα ως προς τη συνέργεια τέταρτου προσώπου, το οποίο μετά τη δολοφονία, βοήθησε τους δύο βασικούς δράστες να συγκαλύψουν την πράξη τους.























































