Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με τραύμα από σφαίρα στον λαιμό ο Στέφανος Χίος οδήγησε μόνος του μέχρι το νοσοκομείο

Με τραύμα από σφαίρα στον λαιμό ο Στέφανος Χίος οδήγησε μόνος του μέχρι το νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Στέφανος Χίος,

Το «Μακελειό», η εφημερίδα που εκδότης είναι ο Στέφανος Χίος, ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του, με δύο σφαίρες να τον βρίσκουν η μία στον λαιμό και η δεύτερη στα πλευρά, δημοσιεύει φωτογραφίες του εκδότη της τραυματισμένου και να νοσηλεύεται.

«Οι προθέσεις των δύο –τελικά– δραστών δεν ήταν απλά να τον εκφοβίσουν αλλά να τον δολοφονήσουν έξω από το ίδιο του το σπίτι», γράφει το «Μακελειό» και συνεχίζει:

«Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες παραμόνευαν έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου στα Βριλήσσια και μόλις ο Στ. Χίος εμφανίστηκε, ο ένας εκ των δύο τον πλησίασε ενώ το θύμα ήταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησε δύο φορές σχεδόν εξ επαφής από το παράθυρο του οδηγού.

»Φέρει δύο διαμπερή τραύματα από σφαίρες πυροβόλου όπλου.

»Η μία τον πέτυχε στο λαιμό περνώντας ξυστά από την καρωτίδα, η δεύτερη πέρασε μέσα από το στήθος λίγα εκατοστά μακριά από την καρδιά και αυτό που έσωσε τον δημοσιογράφο είναι το γεγονός ότι το όπλο του δράστη μπλόκαρε πριν αδειάσει και τις υπόλοιπες σφαίρες πάνω του».

Φωτογραφίες

Το «Μακελειό» δημοσιεύει φωτογραφίες «με τον Στέφανο Χίο αιμόφυρτο να αναβλύζει το αίμα από τον λαιμό του λίγα μόλις λεπτά μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του», όπως αναφέρει.

Οδήγησε μόνος του μέχρι το νοσοκομείο

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Στέφανος Χίος, αν και σοβαρά τραυματισμένος στον λαιμό, οδήγησε μόνος του μέχρι το Σισμανόγλειο.

Εκεί, αφού κρίθηκαν σοβαρά τα τραύματά του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ.

«Σοβαρή αλλά ελεγχόμενη»

«Σοβαρή αλλά ελεγχόμενη» χαρακτηρίζουν οι γιατροί την κατάσταση υγείας του Στέφανου Χίου, ο οποίος αργά το βράδυ δέχθηκε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία και με όσα πρόλαβε να πει το ίδιο το θύμα στους αστυνομικούς, ο δράστης φορούσε μαύρα ρούχα, τον πλησίασε από την πλευρά του οδηγού την ώρα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τον τραυματίσει στον λαιμό και μία δεύτερη στα πλευρά, αρκετά κοντά στο στήθος.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της συζύγου του υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός και φωνές, τις οποίες η γυναίκα άκουσε από το διαμέρισμα και κατέβηκε να δει τι συμβαίνει.

Στο μεσοδιάστημα όμως, ο δράστης πυροβόλησε και εξαφανίστηκε. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έφυγε από το σημείο με κάποιον συνεργό του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Την Τρίτη 16 Απριλίου απεργία των δημοσιογράφων σε όλα τα ΜΜΕ

Τούρκος δημοσιογράφος έχασε το πόδι του από ισραηλινή βόμβα

Μαρκόπουλος: «Δεν είμαι εγώ ο κομιστής των ηχητικών της νύχτας των Τεμπών, όποιος το υπονοήσει θα λάβει αγωγή» (βίντεο)

Ο Ανδρέας Μπούσιος νέος διευθυντής του Γραφείου Τύπου Τσίπρα

Πέθανε η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου σε ηλικία 64 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr