ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ο 57χρονος ιερέας από την Ανατολική Μάνη που κατηγορείται για ασέλγεια σε ένα κορίτσι μόλις 12 ετών.
Ο 57χρονος προσήλθε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας, προκειμένου να δικαστεί για τις κατηγορίες του βιασμού της ασέλγειας και της κατάχρησης σε ασέλγεια.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο ιερέας εμφανίστηκε στο δικαστήριο καταβεβλημένος, έχοντας στο πλευρό του την κόρη του.
Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί πέρσι το καλοκαίρι, όταν το κορίτσι είχε καταγγέλλει στο «Χαμόγελο του παιδιού» ότι είχε πέσει θύμα ασέλγειας από τον ιερέα που φιλοξενούσε εκείνη και τη μητέρα της.
Το παιδί είχε περιγράψει στις καταθέσεις του ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
Σήμερα παραμένει σε ξενώνα φιλοξενίας στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Η δίκη αναβλήθηκε για 29 Οκτωβρίου, καθώς ένας από τους μάρτυρες υπεράσπισης έχει διαγνωστεί με κορωνοϊό.























































