ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών της εν ψυχρώ δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.
Όπως έχει γίνει γνωστό, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους οπτικό υλικό από κάμερα κοντά στο σημείο της δολοφονίας.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει επίσης το τηλέφωνο και ο υπολογιστής του δημοσιογράφου, καθώς και τα κείμενα που είχε γράψει τελευταία στην ιστοσελίδα της οποίας ήταν ιδιοκτήτης και διαχειριστής, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στο κίνητρο του εγκλήματος.
Μιλώντας χθες στη δημόσια τηλεόραση ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, συνέδεσε τη δολοφονία με το οργανωμένο έγκλημα τονίζοντας ότι υπάρχει μία σειρά περιστατικών την τελευταία τριετία που καταδεικνύει ότι είναι σε εξέλιξη ένας «ανοικτός πόλεμος».
Όπως είπε, από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι έρευνες να είναι εντατικές σε βάθος με τη συνεργασία όλων των αρμοδίων υπηρεσιών που απαιτείται ούτως ώστε να μπορέσουμε να τον σύντομο χρονικό διάστημα να έχουμε αποτελέσματα θετικά να εξιχνιαστεί αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα και να παραδοθούν οι δράστες στη δικαιοσύνη.
Στο μεταξύ χθες ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση.
Ο ιατροδικαστής εντόπισε ότι 6 σφαίρες χτύπησαν τον δημοσιογράφο στο σώμα, μία στον λαιμό και 2 στο κεφάλι, ενώ μια σφαίρα εντοπίστηκε στην παλάμη του.
Να σημειωθεί ότι η κηδεία του Γιώργο Καραϊβάζ γίνεται σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο χωριό του, το Καλλίφυτο Δράμας.























































