ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη φρικτή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκαν μιλώντας στο Mega o δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης.
«Το σκηνικό που είναι αναγκασμένος να περιγράψει ο δράστης δεν έγινε πειστικό από εισαγγελέα και ανακριτή.
»Αυτό το οποίο εξετάζεται και για αυτό είναι προσωρινά κρατούμενος είναι αν είναι επικίνδυνος για να κάνει άλλες ποινικές πράξεις μέχρι να γίνει η δίκη.
»Αν ο δράστης οδηγήθηκε εκεί από ένα ερέθισμα που τον έβγαλε εκτός εαυτού θα εξεταστεί στο ακροατήριο και όχι τώρα.
»Τα κριτήρια για την προσωρινή κράτηση είναι πολύ συγκεκριμένα. Αν είναι ο κατηγορούμενος επικίνδυνος, υπάρχει ενδεχόμενο διαφυγής ή κάλυψης στοιχείων σημαντικών για τη δίκη» ανέφερε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης.
«Την επόμενη εβδομάδα τέτοια μέρα είναι πολύ πιθανό να έχουμε εξελίξεις», ανέφερε ο κ. Μαρακάκης και συνέχισε:
«Από την πρώτη στιγμή είδαμε σε αυτή την περίπτωση έναν πατέρα και σύζυγό να βγαίνει στις κάμερες με τόσο συγκροτημένο λόγο και εμπειρία που δεν θα μπορούσε να έχει.
»Η απόκοσμη εικόνα ενός ανθρώπου που ήταν τόσο ψύχραιμος και με την πιθανότητα της προετοιμασίας μιας τέτοια πράξης, δείχνει ότι δεν είναι τυχαίο.
»Λείπουν πολλά πράγματα από το παζλ. Αν λείπουν και πρόσωπα αυτό θα το δούμε».
«Δεν υπάρχει συμβόλαιο θανάτου με μια σφαίρα. Όταν κάποιος έχει δεχθεί 20 πυροβολισμούς σημαίνει ότι αυτός που βρίσκεται απέναντι τον ήθελε νεκρό.
»Εδώ δεν έχουμε ένα ατύχημα, δεν έχουμε ένα σπρώξιμο, μια εκπυρσοκρότηση.
»Έχουμε μια προσπάθεια να αφαιρέσει τη ζωή για πάνω από πέντε λεπτά. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα», εξήγησε ο δικηγόρος.























































