Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρεγγινίδης και Πολυχρονοπούλου σκόπευαν να παντρευτούν: Το μονόπετρο στις 24/8

Ρεγγινίδης και Πολυχρονοπούλου σκόπευαν να παντρευτούν: Το μονόπετρο στις 24/8
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Δημήτρης Ρεγγινίδης και η Έλενα Πολυχρονοπούλου, γνωστή και ως Λένια, που συνελήφθησαν με σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης, ήταν έτοιμοι να παντρευτούν.

Αυτό έγραφε η ιστοσελίδα KoolNews σε ανάρτησή της λίγη ώρα πριν τους συλλάβει η Αστυνομία. Ειρωνεία της τύχης; Ίσως.

Διαβάζουμε στην ανάρτηση υπό τον τίτλο: «Λένια Power of love: Έλενα Πολυχρονοπούλου. Αυτός είναι ο συντροφός της Δημήτρης Ρεγγινίδης»:

«Το ζευγάρι σκόπευει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

»Η Λένια έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Power of love.

»Τον τελευταίο καιρό διατηρεί σχέση με τον Δημήτρη Ρεγγινίδη οποίος της έκανε και πρόταση γάμου στην οποία απάντησε θετικά.

»H Λένια είναι λίγο δημοσιογράφος λίγο ηθοποιός και λίγο παρουσιάστρια και influencer

»Όσο ήταν στο παιχνίδι έκανε σχέση με το Φίλιππο Αρβανίτη όμως δεν ευδοκίμησε η σχέση αυτή εκτός του παιχνιδιού», καταλήγει.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου στις 24 Αυγούστου ανάρτησε φωτογραφίες στο Instagram με το μονόπετρο που της έκανε πρόταση γάμου ο Ρεγγινίδης.

Και σχολίασε στα αγγλικά, απευθυνόμενη προφανώς στο διεθνές κοινό της:

«He put a ring on it… and i said YES! 💍🤵👰

»I can’t keep calm, I’m getting married!!!!!👩‍❤️‍💋‍👨👩‍❤️‍💋‍👨👩‍❤️‍💋‍👨».

«Του φόρεσε δαχτυλίδι και είπα ΝΑΙ! Δεν μπορώ να ηρεμήσω, παντρεύομαι».

Η πρόταση γάμου είχε γίνει στα Κουφονήσια, όπου το ζευγάρι ζει τον περισσότερο καιρό.

Η Πολυχρονοπούλου είχε απασχολήσει αρκετά όσο ήταν μέσα στο ριάλιτι για τη σχέση που είχε κάνει με έναν από τους διαγωνιζόμενους, τον Φίλιππο Αρβανίτη.

Είναι τελειόφοιτη τμήματος του ΕΚΠΑ, ενώ έχει ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, για ένα διάστημα δήλωνε ηθοποιός, ενώ πριν μερικούς μήνες δημοσιεύματα την ήθελαν να είναι σερβιτόρα στα Κουφονήσια.

Ο Ρεγγινίδης θέλει να προστατέψει την Πολυχρονοπούλου

Ο Ρεγγινίδης ισχυρίστηκε πως πήρε την κόκα να τη μεταφέρει σε κάποιον που του χρωστούσε, παίρνοντας ουσιαστικά πάνω του την υπόθεση για να απαλλάξει τη νεαρή σύντροφό του από το βάρος των κατηγοριών κακουργηματικού χαρακτήρα.

Μάλιστα μέσω του συνηγόρου του, κ. Σταύρου Γεωργόπουλου υποστήριξε ότι είναι τοξικομανής, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι η παίκτρια του reality Power Of Love, δεν έχει καμία σχέση.

«Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε.

»Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες» αναφέρει ο κ. Γεωργόπουλος.

Οι αστυνομικοί μετά τη χθεσινή έφοδο στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, τη σύλληψη του ζευγαριού και την κατάσχεση της «λευκής κυρίας» συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν και άλλα μέλη του κυκλώματος.

Θεωρούν ότι το ζευγάρι είχε ρόλο διακινητών, είχαν δηλαδή αναλάβει να σπρώχνουν τη «λευκή κυρία» στα «ρουθούνια» της αθηναϊκής ελίτ και αυτό που ψάχνουν τώρα είναι να βρουν τα μεγάλα κεφάλια.

Δηλαδή, τους εισαγωγείς της κοκαΐνης η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι υψηλής καθαρότητας («πούδρα»), με την αξία της να αγγίζει τις 800.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής παρακολουθούσαν για ημέρες τους δύο συλληφθέντες καθώς το «βαθύ λαρύγγι» που τους έδωσε, μιλούσε για ένα ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη στα στέκια της showbiz.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr