Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας – Οι ληστές έβριζαν κυβέρνηση και σύστημα

Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας – Οι ληστές έβριζαν κυβέρνηση και σύστημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένοπλη ληστεία πραγματοποιήθηκε σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως 53.

Δύο άτομα στις 11.45 εισέβαλαν με όπλα στα χέρια σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, ακινητοποίησαν όσους ήταν παρόντες και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των ληστών φορούσε καφέ βερμούδα και μαύρη μπλούζα ενώ δεν είχε μαλλιά και ο άλλος είχε τατουάζ στο πόδι.

Οι δύο δράστες με βαρύ οπλισμό, ο ένας μάλιστα λένε οι πληροφορίες κρατούσε καλάσνικοφ, βγήκαν από ένα στενό, μπήκαν στην τράπεζα και αφού ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.

Την ώρα που μπήκαν στο υποκατάστημα της τράπεζας μέσα υπήρχε μόνο μία υπάλληλος την οποία αιφνιδίασαν ενώ όση ώρα περίμεναν να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο της, έβριζαν «το σύστημα» και την κυβέρνηση.

Οι δύο δράστες διέφυγαν με τα πόδια ενώ η Αστυνομία κάνει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό τους ενώ υπό εξέταση είναι και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της ΟΠΚΕ, έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων και τους οδηγούν στα κεντρικά της Ασφάλειας προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με την κινηματογραφική ληστεία.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας που έχουν φθάσει στο σημείο λαμβάνουν καταθέσεις από τους υπαλλήλους ενώ έχουν στη διάθεση τους και εξετάζουν βίντεο από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία τόσο για τα χαρακτηριστικά όσο και για το modus operandi των ενόπλων που θα ανοίξουν το δρόμο των ερευνών.

Σε πρώτη φάση προσπαθούν να συνθέσουν το δρομολόγιο διαφυγής του διδύμου των ληστών για να βρεθούν στα ίχνη τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Γλυφάδα: Χτύπησε τη γυναίκα του, τον καταδίωξε η αστυνομία και αυτοκτόνησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr