ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνελήφθησαν αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και 5 ιδιώτες, για –κατά περίπτωση– παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, τα όπλα και του εθνικού τελωνειακού κώδικα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αξιωματικός κατηγορείται, μεταξύ άλλων, ότι τροφοδοτούσε με ποσότητες ναρκωτικών γνωστό ηθοποιό.
Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε πολύμηνη έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, από τη συνδυαστική μελέτη και ανάλυση των οποίων προέκυψε η εμπλοκή των συγκεκριμένων ατόμων στα διερευνώμενα αδικήματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες, κατά τις μεταξύ τους επικοινωνίες, χρησιμοποιούσαν κωδικοποιημένες λέξεις και φράσεις, προκειμένου να αποκρύπτουν τη δραστηριότητά τους από τις διωκτικές αρχές.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, σε οικίες και χώρους εργασίας των εμπλεκομένων στον Πειραιά και σε περιοχή της Φθιώτιδας, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:
257,9 γραμμάρια κάνναβης.
10 δενδρύλλια κάνναβης.
4,55 γραμμάρια κοκαΐνης.
325 γραμμάρια λαθραίου καπνού.
Πιστόλι με γεμιστήρα.
Μεταλλική σιδερογροθιά.
57 φυσίγγια πυροβόλου και κυνηγετικού όπλου.
Κινητά τηλέφωνα και κάρτα sim.
4.800 ευρώ.
Οι κατασχεθείσες ναρκωτικές ουσίες θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους, τα ψηφιακά πειστήρια και το όπλο στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ το χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, ενώ ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Ναυτοδικείου Πειραιά.























































