Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής στη Νίκαια για κοκαΐνη

Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής στη Νίκαια για κοκαΐνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άσχημα μπλεξίματα με την δικαιοσύνη έχει από τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής ένας ανερχόμενος τραγουδιστής, ο οποίος εμφανίζεται μαζί με άλλα γνωστά ονόματα της Αθηναϊκής νύχτας σε μαγαζί στην περιοχή της Νίκαιας.

Σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που περιπολούσαν στην περιοχή είδαν δυο άτομα να κινούνται ύποπτα στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και θέλησαν να τους ελέγξουν.

Στην κατοχή τους βρέθηκε μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας, αλλά και το κλειδί ενός αυτοκινήτου, το οποίο δεν ήταν δικό τους.

Όπως διαπιστώθηκε, λίγη ώρα αργότερα, ανήκε στην σύζυγο του τραγουδιστή, ο οποίος έγινε γνωστός, πέρυσι, μέσα από τη συμμετοχή του σε μουσικό διαγωνισμό.

Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο αυτοκίνητο και θα έπαιρναν τα χρήματα που θα έβρισκαν σε συγκεκριμένο σημείο του οχήματος.

»Στη συνέχεια, θα άφηναν το κλειδί και θα έφευγαν».

Αμέσως άνδρες της Ασφάλειας μετέβησαν στο νυχτερινό κέντρο και ζήτησαν από τους υπευθύνους του νυχτερινού κέντρου να καλέσουν τον τραγουδιστή, καθώς θεώρησαν ότι δεν θα ήταν σωστό για τη λειτουργία του καταστήματος να τους έβλεπαν οι υπόλοιποι πελάτες.

Λίγο αργότερα, ο νεαρός καλλιτέχνης, οδηγήθηκε στο Τμήμα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα περίπου δέκα γραμμάρια κοκαΐνης σε σκόνη και σε «βραχάκι» που εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Τρίτη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr