Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαλάνδρι: Αυτή είναι η 49χρονη Αλβανίδα που πυροβόλησε τον γιατρό

Χαλάνδρι: Αυτή είναι η 49χρονη Αλβανίδα που πυροβόλησε τον γιατρό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αυτή είναι η 49χρονη Αλβανίδα, ονομάζεται Κλοντιάνα Τσέλο (Klodiana Celo), που πυροβόλησε στο Χαλάνδρι τον 68χρονο οφθαλμίατρο το μεσημέρι της Πέμπτης (11/11), μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους.

Η Κλοντιάντα Τσέλο είχε παράνομο δεσμό στο παρελθόν με τον 68χρονο.

Μαζί απέκτησαν ένα παιδί, 12 ετών σήμερα.

Ο γιατρός μαζί με τη σύζυγό του είχε υιοθετήσει την κόρη της.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση είχε απασχολήσει στο παρελθόν τα ΜΜΕ.

Μόλις η Espresso είχε κάνει πρωτοσέλιδο με τίτλο «Σφαγή» για το εξώγαμο του μεγαλογιατρού και υπότιτλο: Ο καρπός παράνομης σχέσεις, τα δικαστήρια και οι απειλές.

Ακολουθεί το δημοσίευμα της Espresso

Στα μαχαίρια για την επιμέλεια του παιδιού, καρπού της εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσαν για περίπου δύο χρόνια, βρίσκονται ένας μεγαλογιατρός των βορείων προαστίων και η εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο.

Το τελευταίο επεισόδιο της διαμάχης των δύο πρώην εραστών εκτυλίχθηκε χθες στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου, όπου συζητήθηκε η υπ’ αριθμ. 7982/2016 αγωγή του γιατρού σε βάρος της μητέρας του ανήλικου κοριτσιού.

Το εννιάχρονο αγγελούδι, που αποτελεί πλέον μήλον της Εριδος για τους δύο γονείς, διαμένει από τον Ιανουάριο του 2016 με τον 65χρονο γιατρό και τη Βρετανίδα σύζυγό του, ύστερα από δικαστική απόφαση που του έδινε την προσωρινή επιμέλειά του.

Αν και ο ίδιος μετά τη γέννηση της κόρης του το 2009 αρνούνταν να την αναγνωρίσει, καθώς αμφέβαλλε για την πατρότητά της, το τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι ο οφθαλμίατρος Γ.Ν. ήταν ο βιολογικός πατέρας της.

Διατροφή

Αυτή ήταν και η απαρχή του «πολέμου» για τις δύο πλευρές -που αντιδικούν στα δικαστήρια για την επιμέλεια αλλά και για το ύψος της διατροφής- με θύμα το ανήλικο κορίτσι.

Αγωγές, μηνύσεις, απειλές, ανταλλαγή ύβρεων και βαριές κατηγορίες για έκλυτο βίο της μητέρας και κακοποίηση του παιδιού από τον πατέρα συνθέτουν την αρρωστημένη ατμόσφαιρα μέσα στην οποία φέρεται ότι μεγαλώνει το κορίτσι τα τελευταία χρόνια.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο ως μάρτυρας οικογενειακή φίλη του γιατρού, υποστήριξε ότι η εννιάχρονη θέλει να παραμείνει με τον πατέρα και τη μητριά της και ότι η επαφή με τη μητέρα της «την ταράζει».

«Η διαμάχη υπήρχε από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα υπήρχαν στιγμές που είχαν πιαστεί και στα χέρια» είπε αναφερόμενη στην κόντρα των δύο άλλοτε εραστών, που γνωρίστηκαν το 2007 σε έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού.

Και πρόσθεσε: «Το παιδί εμφάνισε επιληπτικές κρίσεις πέρυσι το καλοκαίρι.

»Είχε αγωνία πριν και μετά από κάθε επίσκεψη στη μητέρα του».

Η κατάθεσή της διακόπηκε αρκετές φορές από τις παρεμβάσεις της ζωγράφου, που εμφανώς ταραγμένη τη διέκοπτε λέγοντας:

«Είστε ψευδομάρτυρας, θέλω να δω το παιδί μου»!

Από την πλευρά της εικαστικού κατέθεσε η μητέρα της, η οποία υποστήριξε:

«Το παιδί θέλει τη μάνα του, όχι τη μητριά. Εχει τρελαθεί η κόρη μου, έχει να δει το παιδί της τόσους μήνες, δεν την αφήνουν καν να το πλησιάσει.

»Η μητριά της ασχολείται πιο πολύ με τον σκύλο παρά με το παιδί.

»Βάζουν λόγια στο παιδί για τη μαμά του και τη βρίζουν».

Μάλιστα πρόσθεσε ότι η κόρη της, απόφοιτη της σχολής καλών τεχνών του Μιλάνου, μεγάλωνε το παιδί από τη γέννησή του ως τον Ιανουάριο του 2016 και υπήρξε μια αφοσιωμένη μητέρα, που παραμελούσε ακόμη και τη δουλειά της για να περνάει χρόνο με τη μικρή.

«Δεν ζωγράφιζε για να είναι με το παιδί της, ποτέ δεν το άφησε, παρά μόνο όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με θρόμβωση το άφησε για λίγες ημέρες στον πατέρα!» ανέφερε και συνέχισε:

«Ποτέ το παιδί μέχρι επτά χρονών δεν παρουσίασε καμία επιληπτική κρίση, αυτός και η γυναίκα του φοβίζουν το παιδί και βρίζουν τη μαμά του».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr