Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη για διαρροή προσωπικών δεδομένων

Ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη για διαρροή προσωπικών δεδομένων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Περιστέρι. Ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη μετά από μήνυση πρώην συνεργάτη του για διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Μένιος Φουρθιώτης, στο πλαίσιο προηγούμενης μήνυσης παλιού συνεργάτη του, συνελήφθη -σύμφωνα με πληροφορίες- και βρίσκεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο Μένιος Φουρθιώτης απέκτησε πρόσβαση στις ένορκες καταθέσεις μαρτύρων που τον «καίνε» σχετικά με το συμβόλαιο εκτέλεσης σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη.

Ο παρουσιαστής έδωσε στη φόρα τα ονόματα των μαρτύρων καθώς επίσης και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (αριθμοί ταυτότητας, διευθύνσεις κτλ), αποσκοπώντας προφανώς στον εκφοβισμό τους.

Ο υπόδικος για σωρεία κακουργημάτων Μένιος Φουρθιώτης ισχυρίζεται ότι δημοσίευσε «δημόσια τις ψευδομαρτυρίες» οι οποίες «προκάλεσαν αναστάτωση τόσο στον Κώστα Βαξεβάνη» όσο και στον ίδιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής έστειλε τα ονόματα των μαρτύρων σε συνολικά 185 ΜΜΕ και δημοσιογράφους, ευελπιστώντας να κυκλοφορήσουν τα ονόματα των τριών μαρτύρων.

Υπενθυμίζεται ότι ένας εκ των μαρτύρων πρόσφατα κατέθεσε ότι οδηγός ταξί του είχε αποκαλύψει ότι «ο Φουρθιώτης του πρότεινε να βγάλει από τη μέση τον Βαξεβάνη και ένα ακόμη δημοσιογράφο με αλβανικό όνομα».

Θα έδινε και συνέντευξη στην Τατιάνα

Νωρίτερα, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συνέντευξη του Μένιου Φουρθιώτη στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο σταθμός του ALPHA αποφάσισε να την ακυρώσει.

Υπενθυμίζεται ότι την είδηση για την παραχώρηση της συνέντευξης έκανε γνωστή, χθες, ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας ότι:

«Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 στις 14.50 η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου στο TLIVE στον ALPHA θα μιλήσουμε για όλα μετά από 7 μήνες».

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν έντονες, καθώς ο Μένιος Φουρθιώτης είναι υπόδικος και βαρύνεται με σοβαρές κατηγορίες περί συμβολαίου θανάτου εναντίον του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, ενώ η συνέντευξη θα αποτελούσε παραβίαση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί κατά την αποφυλάκισή, καθώς οι τηλεοπτικές εμφανίσεις απαγορεύονται για τον ίδιο.

Επίσης, ήδη έχει δοθεί εντολή από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών να κληθεί ο Μένιος Φουρθιώτης σε ανωμοτί κατάθεση –ως ύποπτος τέλεσης αδικήματος– ώστε να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση του συμβολαίου θανάτου σε βάρος του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, μετά και την επώνυμη κατάθεση μάρτυρα- κλειδί.

Ο ίδιος ο Κώστας Βαξεβάνης είχε τοποθετηθεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχετικά με την συνέντευξη, λέγοντας ότι «Αν ισχύει και η Τατιάνα Στεφανιδου την ώρα που ο Φουρθιωτης υπογράφει συμβόλαια θανάτου εναντίον δημοσιογράφων, τον βγάζει σε συνέντευξη, τότε έχουμε φτάσει στον πάτο. Και θα αντιμετωπιστεί ως πάτος».

Τελικά, ο σταθμός του ALPHA αποφάσισε να ακυρώσει την συνέντευξη, λόγω των έντονων αντιδράσεων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη

Υπ. Εργασίας Πακιστάν: Ο Άδωνις θα φέρει 500.000 Πακιστανούς στην Ελλάδα – Τι απαντά ο Γεωργιάδης

Περιοδικό «Πτήση»: Όλα τα ελληνικά «Απάτσι» είναι λειτουργικά – Λίγο μετά τη φωτό το εικονιζόμενο πέταξε

Επίθεση εναντίον του καταγγέλλει ο Κώστας Βαξεβάνης – Τραυματίστηκε συγγενικό του πρόσωπο

Ο Βαξεβάνης κλείνει την εφημερίδα «Ντοκουμέντο» – Κρατά την ιστοσελίδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr