ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
Το ισραηλινό πυροβολικό βομβάρδισε στόχους στη νότια Συρία
Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την πολύωρη απολογία τους στον ανακριτή οι δύο ιερείς που φέρεται να εμπλέκονται στον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του 19χρονου Γιάννη από το χωριό Γλώσσα στο Δήμο Πλατανιά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, οι δύο ιερείς –ένας εκ των οποίων θείος του νεαρού που πάσχει από νοητική στέρηση και λειτουργεί στην ενορία των Βουκολιών- οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στον ανακριτή, για να ακολουθήσουν οι απολογίες τους.
Προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο αδερφός του δεύτερου ιερέα ο οποίος λειτουργεί στην περιοχή του Ταυρωνίτη, άτομο το οποίο επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής στέρησης και ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.
Οι δύο ιερείς αρνούνται τις κατηγορίες και κατονομάζουν άλλα πρόσωπα ως υπεύθυνα για την κακοποίηση και βιασμό του 19χρονου, ενώ την ίδια ώρα έχουν καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του παιδιού αλλά και μομφή κατά των προανακριτικών Αρχών.
Και οι δύο ιερείς υπάγονται στην Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάκριση συνεχίζεται και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Ανακριτή και άλλα πρόσωπα που έχει κατονομάσει ο νεαρός ως δράστες αποτρόπαιων πράξεων σε βάρος του.























































