ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε ένας 14χρονος Πακιστανός ο οποίος διαμένει στα Φιλιατρά στη Μεσσηνία, καθώς κατήγγειλε ότι ομοεθνείς του τον κακοποίησαν σεξουαλικά και θέλησαν να το επαναλάβουν εκβιάζοντάς τον ότι θα ανέβαζαν βίντεο με τις πράξεις τους από την πρώτη σεξουαλική πράξη.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν ο 14χρονος κατήγγειλε το γεγονός στο Α.Τ. Τριφυλίας.
Από το 14χρονο καταγγέλθηκε ότι την Πρωτοχρονιά κακοποιήθηκε σεξουαλικά από ομοεθνείς του σε μια αποθήκη στο Κορυφάσιο, ωστόσο αυτοί θέλησαν να επαναλάβουν την πράξη και τον εκβίαζαν ότι θα αναρτούσαν στο διαδίκτυο βίντεο με την πράξη τους από την πρώτη σεξουαλική πράξη.
Σύμφωνα με το Gargalianoionline.gr, έχουν γίνει συλλήψεις από την Αστυνομία, ενώ αναζητείται τουλάχιστον ένα άτομο ακόμη.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Καλαμάτας.























































