Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολίτης ξυλοκόπησε εφοριακό και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Πολίτης ξυλοκόπησε εφοριακό και τον έστειλε στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Εφορία,

Με κάταγμα στο πόδι και μόλωπες στο υπόλοιπο σώμα διεκομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας, εργαζόμενος της ΙΒ ΔΟΥ Αθηνών, μετά από τη χθεσινή επίθεση – μέσα στο κτίριο της εφορίας – από πολίτη με επανειλημμένα προσβλητική συμπεριφορά.

Ο τελευταίος ζητούσε επίμονα να λάβει φορολογική ενημερότητα, την οποία δεν δικαιούτο διότι έχει χρέη προς το Δημόσιο. Μόλις συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να λάβει το αποδεικτικό, δεδομένων των χρεών του, στην αρχή έβρισε χυδαία και στη συνέχεια χτύπησε τον υπάλληλο με μπουνιές και κλωτσιές, οδηγώντας τον στο νοσοκομείο.

Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, επικοινώνησε αμέσως με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, και τον Διοικητή του νοσοκομείου, για να ενημερωθεί σχετικά, ενώ συνομίλησε και με το θύμα της επίθεσης. Επίσης, ενημέρωσε για την βιαιοπραγία τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόκληση σωματικής βλάβης σε υπάλληλο κατά την εκτέλεση της υπηρεσιας του διώκεται αυτεπαγγέλτως και αποτελεί ιδιαίτερα επιβαρυντική περίσταση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Γλυφάδα: Χτύπησε τη γυναίκα του, τον καταδίωξε η αστυνομία και αυτοκτόνησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr