Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Tι λέει η 30χρονη που τον κατήγγειλε – Σε δύο ημέρες η δίκη

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Tι λέει η 30χρονη που τον κατήγγειλε – Σε δύο ημέρες η δίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο 24ωρα πριν ξεκινήσει η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου η πρώτη κοπέλα που τον κατήγγειλε μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Η 30χρονη κοπέλα δηλώνει πώς είναι αγχωμένη που θα χρειαστεί να τον ξαναδεί από κοντά. Όπως λέει η ίδια επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της καθώς δε θέλει να διαρρεύσει φωτογραφία του προσώπου της στα media.

Ζήτησε ακόμα από τους δημοσιογράφους να τη σεβαστούν και να μην την κυνηγούν στο δικαστήριο για να της αποσπάσουν μια δήλωση.

«Είμαι αγχωμένη για το επερχόμενο δικαστήριο παρόλο που έχω προετοιμαστεί αρκετό καιρό, από τον Σεπτέμβρη που περίμενα να εκδικαστεί η υπόθεση.

«Είμαι αγχωμένη που πρέπει να αντικρίσω τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά. Είμαι αγχωμένη και για τους δημοσιογράφους που θα περιμένουν απέξω και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να διαχειριστώ και φοβάμαι πάρα πολύ καθώς προσπαθώ να προστατέψω την ανωνυμία μου όλο αυτό τον καιρό», είπε αρχικά η 30χρονη.

Όπως λέει δεν θέλει να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της γιατί θέλει να προστατέψει άτομα από το φιλικό και οικογενειακό της περιβάλλον επειδή δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Δεν θα ήθελα να στιγματιστώ γιατί αυτό θα ήταν κάτι που θα με επηρεάσει στο μέλλον σε κάποια δουλειά ή σε κάποια σχέση. Το προσπαθώ καιρό και το έχω καταφέρει αλλά με αγχώνει η αντιμετώπιση από τα μέσα. Κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό μου και όλο αυτό που βιώνω.

« Τους παρακαλώ να μην με τραβήξουνε πλάνα και να μην με κυνηγάνε καθώς δεν είμαι εγώ το δημόσιο πρόσωπο ή το πρόσωπο που έκανε κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Φρίκη στην Αίγινα: 36χρονος βίαζε επί χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου της

Αυτός είναι ο 43χρονος που παρενόχλησε 13χρονη στον Πειραιά

Ο Ντόναλντ Τραμπ ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση της αρθρογράφου Ε. Τζιν Κάρολ – Θα την πληρώσει «χρυσή»

Συνελήφθη στον Πειραιά 43χρονος από την Πάτρα που ήθελε να ασελγήσει σε 13χρονη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr