Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη φυλακή η 28χρονη Βραζιλιάνα που συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος»

Στη φυλακή η 28χρονη Βραζιλιάνα που συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία της στην 5η τακτική ανακρίτρια, η 28χρονη Βραζιλιάνα που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την κατηγορία, η αλλοδαπή, χορεύτρια και μοντέλο, διακινούσε παραιαθησιογόνα ναρκωτικά μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος με προϊόντα ευεξίας, ενώ φέρεται να διατηρούσε και εργαστήριο για την παρασκευή τους.

Σε βάρος της 28χρονης είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η κατηγορούμενη βρισκόταν στη Βραζιλία, ενώ είχαν συλληφθεί ο σύντροφός της και μία συνεργάτιδα της.

Η 28χρονη, που φέρεται να ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές για την επιστροφή της στην Ελλάδα, υποστηρίζει ότι είναι αθώα και πως διατηρούσε την επιχείρηση με τα ελιξίρια, στα οποία δεν γνώριζε ότι περιέχεται ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Σύμφωνα με την υπεράσπισή της, η κατηγορούμενη ζητά να πραγματοποιηθεί πραγματογνωμοσύνη, ώστε να διαπιστωθεί αν στα προϊόντα που η ίδια εμπορεύεται υπάρχουν ναρκωτικές ουσίες.

Ισχυρίζεται δε, πως αν εντοπιστεί ναρκωτική ουσία, θα πρόκειται για λάθος των προμηθευτών της, καθώς στη Βραζιλία υπάρχουν δύο φυτά, εκ των οποίων το ένα παράγει το ελιξίριο και το άλλο την ναρκωτική ουσία, που χρησιμοποιείται ευρέως στη Βραζιλία για θρησκευτικούς λόγους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr