Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολυτεχνειούπουλη Ζωγράφου: Η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός πόζαρε με όπλο σε μαφιόζικη πόζα

Πολυτεχνειούπουλη Ζωγράφου: Η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός πόζαρε με όπλο σε μαφιόζικη πόζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Mία δόκιμη αστυνομικός ήταν μεταξύ των συλληφθέντων της αστυνομικής επιχείρησης, χθες, στην Πολυτεχνειούπουλη Ζωγράφου.

Η δόκιμη αστυνομικός συνεργαζόταν με τον 30χρονο σεσημασμένο κακοποιό, ο οποίος πυροβολήθηκε από ανθυπαστυνόμο κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, επειδή σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και ως εκ τούτου νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Η δόκιμη αστυνομικός συνελήφθη, ενώ σε προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, η γυναίκα είχε πληροφορηθεί για τις δυνάμεις που θα επιχειρούσαν και ενημέρωσε την ομάδα των κακοποιών.

Η κοπέλα, που υπηρετούσε στο ΑΤ Ζωγράφου και είχε πρόσβαση στην γραμματεία του τμήματος, φέρεται να βοηθούσε το κύκλωμα με όπλα και ναρκωτικά που είχε στηθεί εντός της πανεπιστημιούπολης λειτουργώντας ως πληροφοριοδότης.

Μάλιστα, ο ΣΚΑΪ έφερε στη δημοσιότητα, σήμερα, φωτογραφία στην οποία φαίνεται η δόκιμη αστυνομικός εντός του χώρου της φοιτητικής εστίας να ποζάρει παρέα με δύο άλλα άτομα κρατώντας ένα πιστόλι στο χέρι.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, οι κακοποιοί αναρτούσαν βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, ποζάροντας με όπλα, χρήματα και ναρκωτικά.

Μάλιστα, ορισμένα από τα βίντεο αυτά είχαν καταγραφεί στους χώρους όπου έγινε η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που είχε ως αποτέλεσμα 22 συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα τέτοιο βίντεο ήταν η αφορμή για την οργάνωση της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Στο βίντεο που παρουσίασε το MEGA, δύο νεαροί φαίνεται να επιδεικνύουν όπλα και χρήματα εντός της Πολυτεχνειούπολης.

Συγκεκριμένα, ο ένας κρατούσε μια κοντόκανη καραμπίνα, ενώ ο άλλος είχε στη μέση του ένα πιστόλι, την ώρα που πιο δίπλα τους υπήρχε μια στοίβα από 50αρικα.

Αν και στο συγκεκριμένο βίντεο δε φαίνονται τα πρόσωπα των νεαρών, η Αστυνομία έχει καταφέρει να τους ταυτοποιήσει και μάλιστα φαίνεται να είναι δύο από τα άτομα που συνελήφθησαν στην επιχείρηση της Τρίτης.

Σε κρίσιμη θέση η αστυνομικός που συνελήφθη

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και μια δόκιμη αστυνομικός, η οποία φέρεται να βοηθούσε το κύκλωμα με όπλα και ναρκωτικά που είχε στηθεί εντός της πολυτεχνειούπολης.

Η νεαρή δόκιμη, που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου και είχε πρόσβαση στην γραμματεία του τμήματος, ήταν η πληροφοριοδότης του κυκλώματος και μάλιστα διατηρούσε σχέση με έναν από τους κακοποιούς.

Η μεγάλη επέμβαση των αστυνομικών Αρχών την Τρίτη στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και την φοιτητική της εστία σχεδιαζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς ο χώρος της αποτελούσε ορμητήριο εγκληματικών ομάδων που (όπως λένε οι πληροφορίες από το εσωτερικό του) έκαναν εμπόριο ναρκωτικών, κυκλοφορούσαν στο εσωτερικό της με όπλα και εκφόβιζαν τους φοιτητές και φοιτήτριες που έμεναν σ αυτήν.

Η κατάσταση αυτή, που αφέθηκε να ριζώσει επί δεκαετίες υπό το κράτος φόβων για επεισόδια μέσα στο πανεπιστημιακό κάμπους, εξελίχθηκε τελικά σε πολύ μεγαλύτερη απειλή από αυτά, ενώ οδήγησε στο να φτάσουν νέοι και νέες πρόσφατα στο γραφείο των πρυτανικών Αρχών του Ιδρύματος ζητώντας βοήθεια.

Στην φοιτητική εστία που εδρεύει στο χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου μένουν σήμερα λίγοι φοιτητές και φοιτήτριες του ίδιου Ιδρύματος, με περισσότερα τα παιδιά που προέρχονται από άλλα ανώτατα Ιδρύματα όπως το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Το ίδιο το ΕΜΠ έχει και δεύτερη δική του εστία που εδρεύει στην οδό Κοκκινοπούλου όπου και μένουν οι περισσότεροι φοιτητές και φοιτήτριες του.

Οι αστυνομικές Αρχές μπήκαν τελικά νωρίς το πρωί της Τρίτης στην φοιτητική εστία του ΕΜΠ στην περιοχή Ζωγράφου παρουσία εισαγγελέα, μετά από αίτημα της διοίκησης του Ιδρύματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία

Καύσιμα: Τιμές-φωτιά με πάνω από 2 ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη σε 15 περιφέρειες και νησιά

Εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών κατέληξε στα δικαστήρια λόγω τοξικής σχέσης

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr