Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο Αλβανός βιαστής του Παλαιού Φαλήρου – Ανέκφραστος, με παγωμένο βλέμμα

Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο Αλβανός βιαστής του Παλαιού Φαλήρου – Ανέκφραστος, με παγωμένο βλέμμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα χέρια της ΕΛΑΣ είναι από το πρωί ο Αλβανός φερόμενος ως βιαστής του Παλαιού Φαλήρου όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές Αρχές ασφαλείας, καθώς και μετά από 3 τηλεφωνικές επικοινωνίες του Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογο του, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας.

«Θα οδηγηθεί στην ελληνική Δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Είχε διαφύγει

Ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ είχε διαφύγει στην Αλβανία προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη στην Ελλάδα όταν αντιλήφθηκε ότι η ΕΛΑΣ είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Ο 45χρονος τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο.

Την πρώτη αποπειράθηκε να την βιάσει, όμως δεν τα κατάφερε καθώς αντέδρασε.

Στη συνέχεια ο άνδρας, από την Αλβανία επιτέθηκε και σε δεύτερη που περίμενε σε στάση λεωφορείου.

Το πρώτο θύμα του, τού ξέφυγε χάρη στην ψυχραιμία που έδειξε, καθώς ο βιαστής επιβιβάστηκε σε φανάρι στο αυτοκίνητό της κοπέλας, και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την οδηγήσει σε απόμερο μέρος για να την βιάσει.

Εκείνη σταμάτησε έξω από καφετέρια, ουρλιάζοντας, με αποτέλεσμα ο βιαστής να τραπεί σε φυγή.

Από τα ξημερώματα της 27ης Οκτωβρίου πέρασε με το αυτοκίνητό του τα σύνορα από την Κακαβιά και κατόπιν έφτασε στον Αυλώνα.

Ωστόσο, μια ημέρα μετά, από τις 29 Οκτωβρίου χάνονται τα ίχνη του, με τον 45χρονο να κλείνει το κινητό του και να μην χρησιμοποιεί social media.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Όπως φαίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό που δημοσιεύει το MEGA, ο δράστης, φαίνεται να πλησιάζει το αυτοκίνητο της 24χρονης, της πρώτης γυναίκας που αποπειράθηκε να βιάσει.

Χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα, ο 45χρονος, αιφνιδιάζει την 24χρονη που έχει σταματήσει επί της οδού Αγίας Τριάδας στο Παλαιό Φάληρο.

Ξαφνικά με το αριστερό του χέρι ανοίγει την πόρτα και κάθεται στο πίσω κάθισμα, ακριβώς στην πλάτη της οδηγού.

Πέρασαν 2 λεπτά για να τελειώσει ο εφιάλτης της κοπέλας μέχρι να καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της.

Όπως έγινε γνωστό ο 45χρονος ήθελε να οδηγήσει την 24χρονη σε ένα απομακρυσμένο οικόπεδο, όμως εκείνη πάτησε γκάζι και έφτασε σε μια καφετέρια που διανυκτέρευε για να ζητήσει βοήθεια.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο δράστης, όπως φαίνεται στο βίντεο, δεν προσπαθεί να κρυφτεί.

Σε κελί στη ΓΑΔΑ

Σε κελί στη ΓΑΔΑ βρίσκεται ο βιαστής με το τατουάζ που συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και μια απόπειρα βιασμού στο Παλαιό Φάληρο.

Το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα.

Η σύλληψή του έγινε από την αλβανική Αστυνομία σε συνεργασία με τις ελληνικές Αρχές, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τα προηγούμενα 24ωρα ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ συνεργάστηκε με Αλβανούς αστυνομικούς προκειμένου να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα στην επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης του «βιαστή με το τατουάζ».

Η αλβανική Αστυνομία που κινήθηκε αστραπιαία εντόπισε τον 45χρονο από το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου κι αφού τον συνέλαβε γύρω στις 23.00 το βράδυ της Δευτέρας, στις 02.00 έγινε η παράδοσή του σε συνοριακό φυλάκιο.

«Ανέκφραστος και με παγωμένο βλέμμα»

Ο αλλοδαπός, αρνείται, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς, ενώ είναι ανέκφραστος και με παγωμένο βλέμμα, όπως αναφέρουν στο ΑΜΠΕ, πηγές της ΕΛΑΣ.

Ο καταζητούμενος μέχρι χθες άνδρας είχε καταφέρει να βρει καταφύγιο στην πατρίδα του περνώντας τα σύνορα από την Κακαβιά.

Συγκεκριμένα, βρισκόταν σε διαμέρισμα στον Αυλώνα Αλβανίας, όπου βρίσκεται και ο αδελφός του.

Η Αστυνομία είχε «δέσει» από παντού την υπόθεση.

Από τις μαρτυρίες των θυμάτων του, από τις κάμερες ασφαλείας, από το DNA του που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της 24χρονης, την οποία επιχείρησε να βιάσει.

Ψάχνουν και άλλα θύματα

Και οι δύο γυναίκες που είχαν καταγγείλει το «δράκο» στις Αρχές είχαν αναγνωρίσει το πρόσωπό του μέσα από φωτογραφίες.

Γενετικό υλικό που είχε ληφθεί από το σπίτι του άνδρα, ταυτοποιήθηκε με αυτό που εντοπίστηκε μέσα στο Ι.Χ. της 24χρονης, την οποία αποπειράθηκε να βιάσει τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής, αλλά και με το DNA που βρέθηκε στα ρούχα της 34χρονης, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον «δράκο», λίγες ώρες μετά σε κοντινή περιοχή.

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες και άλλες καταγγελίες από γυναίκες στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, οι οποίες ενδεχομένως να σχετίζονται με τον άνδρα με το τατουάζ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου για το ενδεχόμενο ο «βιαστής με το τατουάζ» να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις είπε πως πριν από τα δύο περιστατικά δεν είχε προηγηθεί άλλη καταγγελία για βιασμό από το συγκεκριμένο άτομο είτε στο Παλαιό Φάληρο είτε αλλού.

Ωστόσο, όπως είπε, όποια γυναίκα θεωρεί ότι έχει γίνει απόπειρα σε βάρος της από τον συγκεκριμένο δράστη μπορεί ακόμα και τώρα να προσέλθει σε ένα αστυνομικό τμήμα ή στη ΓΑΔΑ για να το καταγγείλει και να προχωρήσει η έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αττική την Παρασκευή 26 Απριλίου

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε 5 περιοχές της Αττικής το βράδυ της Τρίτης – Πόσο θα διαρκέσει

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης ψηφοθήρας με τον Μπελέρη και η Ντόρα βάζει το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr