ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη πρώην Αρχιμανδρίτης – Ανήρτησε γυμνές φωτογραφίες πρώην συντρόφου του

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη πρώην Αρχιμανδρίτης – Ανήρτησε γυμνές φωτογραφίες πρώην συντρόφου του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα και αφορά πρώην Αρχιμανδρίτη ο οποίος απασχολεί συνεχώς την τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros.gr ο 45χρονος πρώην Αρχιμανδρίτης συνελήφθη την περασμένη Κυριακή (18 Δεκεμβρίου) για διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Συγκεκριμένα ο δράστης απέκτησε παράνομα πρόσβαση στον προσωπικό λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης μιας πρώην συντρόφου του και ανέβασε δύο γυμνές φωτογραφίες της σε ομάδα ατόμων εργασιακού περιβάλλοντος της όπου φαινόταν ως αποστολέας η ίδια.

Τις εν λόγω φωτογραφίες τις είχε αποθηκευμένες ο ίδιος στη συσκευή του κινητού του τηλεφώνου και είχαν τραβηχτεί πριν χρόνια την περίοδο που ήταν ζευγάρι.

Όταν η πρώην συντροφός του αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής στην οποία διαμένει και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του.

Άμεσα κινητοποίηθηκαν οι Αρχές στην Αλεξανδρούπολη και ο πρώην ιερέας συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα ο Εισαγγελέας διέταξε να διενεργηθεί ανάκριση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θοδωρής Κολυδάς: Πιθανή «ψυχρή εισβολή» μετά την Πρωτομαγιά – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

ΥΠΕΞ: «Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια τον χαρακτήρα της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής»

Ο Νίκος Δένδιας στην Ξάνθη: «Εσείς, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είστε αυτοί που διαφυλάττουν την ακεραιότητα της Πατρίδας»

Ο Νίκος Δένδιας Ανάσταση και Πάσχα με τους στρατιώτες μας στη Θράκη

Νίκος Δένδιας: Σε περίπτωση καταστροφής ενεργειακών υποδομών «θα επιστρέψουμε σε πρωτόγονες εποχές» – «Δημοκρατία και ελεύθερη οικονομία δεν είναι δεδομένα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr