ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο Ρέθυμνο όπου ένας άνδρας πυροβόλησε στο κεφάλι τον σκύλο δύο παιδιών μπροστά στα έντρομα μάτια τους.
Το συμβάν σημειώθηκε τη στιγμή που τα δύο παιδιά έπαιζαν με τον σκύλο τους στην αυλή του σπιτιού τους.
Σύμφωνα με το creta24.gr το περιστατικό έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση που έγινε στη σελίδα «Ζωόφιλη Δράση».
Στην συγκεκριμένη ανάρτηση τονίζεται ότι ένας άνδρας που εργάζεται δίπλα από το σπίτι της οικογένειας πυροβόλησε τον σκύλο στο κεφάλι.
Το ζώο δέχθηκε τριάντα σκάγια στο κεφάλι αλλά χάρη στην έγκαιρη μεταφορά του σε κτηνίατρο θα επιζήσει. Η οικογένεια υπέβαλε μήνυση στον άνδρα.























































