ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Απαγωγή, Απόπειρα Απαγωγής, Αστυνομία, Αττική, Αφγανική Κοινότητα, Μετανάστες, Πλατεία Ομονοίας,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας Αφγανός συνελήφθη σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια με τις κατηγορίες της αρπαγής ανήλικης και της κατοχής ναρκωτικών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία η 15χρονη έφυγε από το σπίτι της τα ξημερώματα της Τρίτης εν αγνοία της οικογένειάς της.
Η μητέρα της ανήλικης ξεκίνησε να την αναζητεί και το απόγευμα της ίδιας μέρας την εντόπισε μαζί με τον Αφγανό στο εν λόγω ξενοδοχείο της Ομόνοιας και ενημέρωσε την ΕΛΑΣ.
Η Αστυνομία ανέφερε ότι η ανήλικη είχε διανυκτερεύσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μαζί με τον Αφγανό χωρίς τη συναίνεσή της.
Στην έρευνα που έγινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της Ομόνοιας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και ναρκωτικές ουσίες.
Συγκεκριμένα η Αστυνομία εντόπισε μια σακούλα με 0,3 γραμμάρια με ακατέργαστης κάνναβη, μια νάιλον σακούλα με 9,6 γραμμάρια ηρωίνης.























































