ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλβανία, Αλβανοί, Αστυνομία, Αττική, Δουλεμπόριο, Επαιτεία, Ιντερπόλ, Πατήσια,


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στα Πατήσια μετά από διεθνές ένταλμα της Interpol για διακίνηση παιδιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη του 56χρονου άνδρα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, που εκδόθηκε έπειτα από αίτημα της χώρας του, όπου καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για το αδίκημα της διακίνησης ανηλίκων.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο συλληφθείς παρέλαβε ανήλικο αγόρι έναντι χρηματικού ποσού από την οικογένειά του στα Τίρανα και αφού μετακινήθηκαν στην Ελλάδα, εξανάγκαζε το παιδί να επαιτεί, ενώ του αφαιρούσε τα χρήματα που συγκέντρωνε.
Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.























































