ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου Χαλκιδικής, ανθρωποκτονία σε βάρος 27χρονου υπηκόου Αλβανίας, που έγινε τον Δεκέμβριο του 2011 στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής.
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 35χρονος ομοεθνής του θύματος.
Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Δεκεμβρίου 2011 στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής, ο 35χρονος προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του 27χρονου, με χτυπήματα στο κεφάλι και στη συνέχεια του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και διέφυγε σε γειτονική χώρα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 35χρονου για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας απεστάλη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.























































