ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αποπλάνηση Ανηλίκου, Αστυνομία, Αττική, Παιανία, Σεξουαλική Παρενόχληση,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην σύλληψη ενός 55χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απόπειρα ασέλγειας με ανήλικο μετ’ αμοιβής, παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και απείθεια.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία το πρωί της Δευτέρας (20/11), ο κατηγορούμενος προσέγγισε 15χρονη, η οποία ανέμενε σε στάση λεωφορείου και προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα.
Αφού επέμενε να της δείξει στο κινητό του ακατάλληλο περιεχόμενο, της πρότεινε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της έναντι αμοιβής.
Η 15χρονη κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο και να επιβιβαστεί στο λεωφορείο, καλώντας το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.
Κατά την προανακριτική έρευνα και έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, επετεύχθη ο εντοπισμός του 55χρονου, ο οποίος αντιστάθηκε στη σύλληψη του και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της παραπάνω αξιόποινης πράξης.
Μετά από έρευνα στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 0,93 γραμμ. κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.























































