Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο κωφάλαλος κηπουρός δεν άκουσε την 50χρονη που την κατασπάραξαν σκυλιά

Ο κωφάλαλος κηπουρός δεν άκουσε την 50χρονη που την κατασπάραξαν σκυλιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συγκλονίζει μια τραγική λεπτομέρεια που έρχεται να προστεθεί στη φρίκη, την οποία βίωσε η 50χρονη γυναίκα από τη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, την οποία κατασπάραξαν την Κυριακή τρία σκυλιά του γείτονά της.

Όπως δήλωσε ο κοινοτάρχης του χωριού Χρήστος Σαραμούρτης τη Δευτέρα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα και τον Γιώργο Παπαδάκη, τη στιγμή εκείνη ένας κηπουρός που βρισκόταν στο κτήμα της άτυχης γυναίκας για αγροτικές εργασίες και ήταν κωφάλαλος είδε πολύ καθυστερημένα την επίθεση των σκύλων στη γυναίκα, διότι προηγουμένως δεν άκουγε τις εκκλήσεις της για βοήθεια.

Μάλιστα και αφού διαπίστωσε τι γινόταν και σοκαρίστηκε, του στάθηκε και πάλι αδύνατο να φωνάξει γείτονες να παρέμβουν, λόγω της ομιλητικής αναπηρίας του.

Ο νεαρός άνδρας έκανε προγραμματισμένες εργασίες, συγκεκριμένα μάζευε κλαδιά από το πρόσφατο κλάδεμα του κτήματος και τα τραβούσε δεμένα προς την έξοδο, την οποία άφησε ανοιχτή, με σκοπό να τα εναποθέσει απέναντι από το σπίτι για να τα περισυλλέξει η αρμόδια υπηρεσία.

Ο κοινοτάρχης μίλησε με εξαιρετικά εγκάρδια λόγια για τη συντοπίτισσά του, αναφέροντας ότι ήταν πρωτεργάτις και πρωτοπόρος σε πολλούς συλλόγους, και γενικότερα άνθρωπος της προσφοράς.

«Έχω ξαναέρθει αντιμέτωπος με τους συγκεκριμένους σκύλους όταν ήρθαμε με τεχνικό συνεργείο να πραγματοποιήσουμε αλλαγή λαμπτήρα δημοσίου φωτισμού.

»Γαύγιζαν και γρύλιζαν πάρα πολύ άγρια, σκέφτηκα όμως ότι μιας και λειτουργούν ως φύλακες, αυτό μπορεί να είναι και φυσιολογικό.

»Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη θλίψη μου για το θάνατο της, συνεχώς βοηθούσε τους πάντες εντός και εκτός του δήμου μας, του Δήμου Ωραικάστρου», σημείωσε.

Οι σκύλοι πλέον φυλάσσονται μετά από μέριμνα της κατά τόπον αρμόδιας Περιφερειακής Κτηνιατρικής Υπηρεσίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Δένδιας ήταν σαφής: Δεν θα δοθούν S-300 στην Ουκρανία

Δασκάλα σκότωσε τον εραστή της, τον έθαψε και είπε ότι χώρισαν – Την πρόδωσε το ημερολόγιο της

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr