ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αττική, Δίωξη Ναρκωτικών, Εμπόριο Ναρκωτικών, Κοκαΐνη, Λιμενικό Σώμα, Ναρκωτικά, Πειραιάς,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα μετά από έρευνες των Αρχών και συγκεκριμένα της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθησαν 10 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών.
Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται δύο λιμενικοί, εκ των οποίων ο ένας είναι ο διοικητής του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., και οι δύο λιμενικοί εμπλέκονται σε ένα καλά οργανωμένο κίνημα διακίνησης ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, την οποία έβρισκαν από τις κατασχεμένες ουσίες που εντοπίζονταν στο λιμάνι του Πειραιά και στη συνέχεια τις προωθούσαν στην αγορά.
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση βρίσκονται και 3 άτομα, γνώριμοι των Αρχών, τα οποία βρίσκονται μέσα στις φυλακές.























































