Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

23χρονος Ρομά ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο γιο της 29χρονης συντρόφου του – Το παιδί σε κώμα

23χρονος Ρομά ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο γιο της 29χρονης συντρόφου του – Το παιδί σε κώμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», διασωληνωμένο και κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται ένα 4χρονο παιδί το οποίο έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφο της μητέρας του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στον καταυλισμό των Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων, με την ΕΛ.ΑΣ. να ενημερώνεται την Τετάρτη περί τις 15.00 το μεσημέρι από τη μητέρα του παιδιού.

Η 29χρονη γυναίκα ήταν αυτή που μετέφερε το παιδί αρχικά στο «Θριάσιο» νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση, κάνοντας μάλιστα την καταγγελία στην Άμεση Δράση, με τους αστυνομικούς να διενεργούν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός προέρχονταν από καταυλισμό Ρομά στην Λαμία και πήγαινε στα Μέγαρα όπου είχε συνάψει ερωτική σχέση με την 29χρονη, η οποία έχει τρία ανήλικα παιδιά από άλλο σύντροφο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε πολλές αντιδικίες για το ζήτημα των παιδιών, ωστόσο, κανείς δεν περίμενε ότι τα πράγματα θα έφταναν σε αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 23χρονο σύντροφο της μητέρας του, ο οποίος διέφυγε και αναζητείται.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που επικαλείται τα όσα ανέφερε η μητέρα του παιδιού στους αστυνομικούς, το αγοράκι πρόσφατα έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί και πάλι στο νοσοκομείο ο 4χρονος από βίαιο ξυλοδαρμό.

Είχε ενημερωθεί σχετικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και μάλιστα εκκρεμούσε αίτημα προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για την προστατευτική απομάκρυνση των παιδιών της οικογένειας, κάτι που δεν πρόλαβε να γίνει.

Τα υπόλοιπα αδερφάκια του 4χρονου, έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Η μητέρα του παιδιού περιέγραψε ότι εκείνη προέρχεται από τη Λαμία και εκεί ζούσε μαζί με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της, μέχρι που γνώρισε τον συγκεκριμένο άνδρα και «κλεφτήκανε».

Πλέον ζουν στον καταυλισμό του Βλυχού, στο σπίτι του 23χρονου.

Όπως ανέφερε η γυναίκα, τον τελευταίο μήνα ο 23χρονος είχε αρχίσει να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της και ειδικά στον τετράχρονο.

Σε κώμα το αγόρι

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το 4χρονο αγόρι που διασωληνώθηκε από τα Μέγαρα μετά από τον ξυλοδαρμό του από τον 23χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Το 4χρονο αγόρι από τα Μέγαρα μεταφέρθηκε γύρω στις 17.30 το απόγευμα της Τετάρτης (10/01/2024) με ασθενοφόρο του Δήμου Μεγαρέων στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, συνοδεία ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν σε κωματώδη κατάσταση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (11/1) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο συνδράμουν άνδρες της ΟΠΚΕ.

Με εισαγγελική εντολή βρίσκονται στο νοσοκομείο και τα άλλα 3 παιδιά της 29χρονης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία: Έξι συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία

Δασκάλα σκότωσε τον εραστή της, τον έθαψε και είπε ότι χώρισαν – Την πρόδωσε το ημερολόγιο της

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Ενδοοικογενειακή Βία στην Πάτρα – Νέα περιστατικά με νυν και πρώην

Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr