Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ στα Πατήσια: 56χρονος βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του από 8 ετών

Σοκ στα Πατήσια: 56χρονος βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του από 8 ετών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη σύλληψη ενός 56χρονου άνδρα που κατηγορείται για τον βιασμό μίας ανήλικης κοπέλας προχώρησε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στα Πατήσια.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με πληροφορίες, για τουλάχιστον επτά χρόνια προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, από όταν ήταν 8 ετών, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της.

Επιπλέον, έχοντας αναπτύξει επικοινωνία μαζί της μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, μετά από δική του απαίτηση, η ανήλικη του απέστειλε, στο κινητό του τηλέφωνο, φωτογραφία της, που απεικονίζει γυμνό μέρος του σώματός της, κατά τρόπο που προδήλως προκαλεί γενετήσια διέγερση.

Την ίδια ώρα το ανήλικο κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες την ΕΡΤ, είπε στους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ ότι ο σύντροφος της μητέρας από τα οκτώ της χρόνια έως και τον Δεκέμβριο του 2022 ασελγούσε σε βάρος της ενώ από τότε έως και τη σύλληψή του, την βίαζε συστηματικά.

Η τελευταία φορά που το κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού ήταν στις 13 Ιανουαρίου.

Η ανήλικη δεν άντεξε και μίλησε στη μητέρα της για τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του 56χρονου.

Μητέρα και κόρη στις 15 Ιανουαρίου μετέβησαν στη ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ανηλίκων, όπου η μικρή παρουσία παιδοψυχολόγου μίλησε για όσα πέρασε τα επτά τελευταία χρόνια.

Kατόπιν παραγγελίας του 35ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του ανωτέρω συλληφθέντος προς ανεύρεση στοιχείων που σχετίζονται με την υπόθεση, και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.

Σε βάρος του 56χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε στο 35ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ΄ όπου και εκδόθηκε το Ένταλμα Σύλληψης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Aπό την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, 20 Ιανουαρίου 2024, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, κατόπιν σχετικού εντάλματος, 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 15 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 56χρονος, τουλάχιστον τα τελευταία -7- έτη, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της, ενώ παράλληλα, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, είχε αποκτήσει από το θύμα φωτογραφικό υλικό, πορνογραφικού περιεχομένου.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 56χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων καθώς και αεροβόλο όπλο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Ανακριτή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά

Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αττική την Παρασκευή 26 Απριλίου

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr