Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κούγιας για Γιαλιά: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον της γυναίκας που δηλώνει πρώην σύντροφός του – «Κωμικές οι εμφανίσεις της»

Κούγιας για Γιαλιά: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον της γυναίκας που δηλώνει πρώην σύντροφός του – «Κωμικές οι εμφανίσεις της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νομικά θα κινηθεί η οικογένεια του Χρήστου Γιαλιά, του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στη Μάνδρα, κατά της γυναίκας, που υποστηρίζει ότι είναι πρώην σύντροφός του, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια.

«Σύμφωνα με τους συγγενείς του αείμνηστου Γιαλιά όλα όσα αναφέρει, η δήθεν καθημερινή σύντροφός του είναι όλα αποκυήματα της φαντασίας της.

»Οι κωμικού περιεχομένου εμφανίσεις της, με τους λυγμούς, τις λιποθυμίες και τις τάσεις αυτοκτονίας έχουν εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής στους συγγενείς του αείμνηστου θύματος και με την αμέσως επόμενη κίνησή της, ειδικά αν τολμήσει να αναφερθεί στα παιδιά του θύματος, θα ενεργοποιηθεί σε βάρος της η αυτόφωρη διαδικασία» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.

«Εντολή των τριών παιδιών του Χρήστου Γιαλιά και της συντρόφου του, με την οποία απέκτησε το 4ο παιδί του, την 4χρονη κόρη του, προς τον κ. Κούγια είναι να στραφεί άμεσα εναντίον μίας Αλβανίδας, η οποία εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές ως δήθεν σύντροφος επί δύο χρόνια του αείμνηστου Γιαλιά και να την μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση όλων των νόμιμων απογόνων του και να την ενάγει, καταθέτοντας αγωγή για αποζημίωση των νόμιμων συγγενών του, λόγω αυτής της καθημερινής προσβολής της μνήμης του.

»Όλα όσα αναφέρει, σύμφωνα με τους συγγενείς του αείμνηστου Γιαλιά, η δήθεν καθημερινή σύντροφός του είναι όλα αποκυήματα της φαντασίας της.

»Οι κωμικού περιεχομένου εμφανίσεις της, με τους λυγμούς, τις λιποθυμίες και τις τάσεις αυτοκτονίας έχουν εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής στους συγγενείς του αείμνηστου θύματος και με την αμέσως επόμενη κίνησή της, ειδικά αν τολμήσει να αναφερθεί στα παιδιά του θύματος, θα ενεργοποιηθεί σε βάρος της η αυτόφωρη διαδικασία.

»Ο Χρήστος Γιαλιάς μαζί με τα παιδιά του και την μητέρα της 4χρονης κόρης του εργαζόντουσαν από 15 έως 20 ώρες καθημερινά στον ίδιο χώρο, στον οποίο ουδέποτε είχε εμφανιστεί η συγκεκριμένη Αλβανίδα, δήθεν σύντροφος του αείμνηστου Χρήστου Γιαλιά και πιθανότατα το συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν στο προσωπικό του περιβάλλον, χωρίς καμία άλλη κοινωνική συμμετοχή. Αυτές οι υπερβολικές αντιδράσεις δημιουργούν υποψίες στην οικογένεια για το τί ακριβώς έχει συμβεί και θα ζητήσουν από την ΥΔΕΖΗ να διερευνήσει πολύ σοβαρά το κοινωνικό της περιβάλλον, ώστε να διερευνηθεί κάθε πτυχή, με απόλυτο στόχο τη διαλεύκανση του εγκλήματος και την αποκάλυψη των δραστών».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δασκάλα σκότωσε τον εραστή της, τον έθαψε και είπε ότι χώρισαν – Την πρόδωσε το ημερολόγιο της

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr