ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Νέα Στρατηγική Πολέμου του Ισραήλ: Προληπτική Άμυνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκάρουν τα τραύματα που προκάλεσε αγέλη σκύλων σε μια 17χρονη τον Μάρτιο του 2020 στο Ελαιόραμα Πυλαίας με την υπόθεση να εκδικάζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
«Γύριζε από έξω και ήταν σαν να τρέχουν άλογα από πίσω της.
»Γύρισε και είδε 15 σκυλιά από πίσω της.
»Περπατούσε και τα σκυλιά την δάγκωναν.
»Είχε 58 δαγκωματιές» αναφέρει στην ΕΡΤ συγγενής της.
Η κοπέλα σώθηκε από έναν περαστικό που τη μετέφερε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο.
«Ένας κύριος την βρήκε, την πήρε και την πήγε στο νοσοκομείο και έτσι πήγαμε και εμείς μετά» λέει ο συγγενής της.
Στο εδώλιο του δικαστηρίου κάθισε κατηγορούμενος ο αντιδήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη που ήταν τότε αρμόδιος για τα αδέσποτα και κατηγορήθηκε για πρόκληση σωματικής βλάβης από υπόχρεο και διά παραλείψεως. Το δικαστήριο τον έκρινε αθώο.
Λίγες ημέρες μετά την επίθεση στην 17χρονη σκύλοι στην ίδια περιοχή επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 65χρονο, με συνέπεια στη συνέχεια να χάσει τη ζωή του.























































