Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε γηροκομείο με καλάσνικοφ – Ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε γηροκομείο με καλάσνικοφ – Ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εξιχνιάστηκε ληστεία με καλάσνικοφ που διαπράχθηκε τον Απρίλιο του 2020 σε γηροκομείο, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοινώθηκε, για εμπλοκή στη ληστεία ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, 35 και 31 ετών (σήμερα), και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των συνεργών τους.

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατώντας ένα Καλάσνικοφ, σιδερολοστό και βαριοπούλα, εισήλθαν στο γηροκομείο, όπου απείλησαν και χτύπησαν τον ιδιοκτήτη κι έναν υπάλληλο.

Διέφυγαν με μία βαλίτσα την οποία αφαίρεσαν από το δωμάτιο του ιδιοκτήτη και η οποία περιείχε έναν ανιχνευτή μετάλλων, δύο ρολόγια και κοσμήματα. Κατά τη διαφυγή τους χρησιμοποίησαν όχημα όπου τους ανέμενε συνεργός τους που είχε πάνω του ένα αυτόματο όπλο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

15 Μαρτίου 1943: Θεσσαλονίκη Άουσβιτς, «Ποτέ ξανά»

Ο Αλ. Τσίπρας στη Μακεδονία – Σάββατο 07/03 στις 19.00 μιλά στην Κοζάνη: Το πρόγραμμα του πρώην πρωθυπουργού

Αθήνα: Συνελήφθη 33χρονη οικιακή βοηθός που σκότωσε και λήστεψε 92χρονο

Τρεις Έλληνες Εβραίοι ανάμεσα στους εκτελεσθέντες της Καισαριανής

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία 17χρονης για βιασμό της από 24χρονο μέσα σε περίπτερο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr