ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζαχάρω, Ηλεία, Παναγιώτης Τσούρας, Πανταζής Χρονόπουλος, Πυρκαγιά, Σοφία Νικολοπούλου, Φωτιά, Χαράλαμπος Καφύρας,

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ποινή φυλάκισης 77 ετών, και κατά συγχώνευση 40 χρόνια, καταδίκασε τους Χαράλαμπο Καφύρα πρώην νομάρχη Ηλείας, Πανταζή Χρονόπουλο πρώην δήμαρχο Ζαχάρως, Παναγιώτη Τσούρα, δασοφύλακα Μίνθης, καθώς και την 84χρονη Σοφία Νικολοπούλου, κάτοικο Παλαιοχωρίου, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Πάτρας για τις φωτιές στην Ηλεία τον Αύγουστο του 2007, στη διάρκεια των οποίων είχαν χάσει τη ζωή τους 36 άνθρωποι.
Ειδικότερα, το δικαστήριο έκρινε ενόχους τους προαναφερόμενους, για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, εμπρησμό και εμπρησμό δάσους.
Όμως, επειδή το αδίκημα είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, η ανώτατη εκτιτέα ποινή είναι 10 χρόνια για τον κάθε ένοχο.
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, οι ποινές και για τους τέσσερις καταδικασθέντες είναι εξαγοράσιμες προς πέντε ευρώ την ημέρα. Όμως, έπειτα από αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης, το δικαστήριο δέχθηκε να καταβληθούν τα χρήματα σε δόσεις, δηλαδή 1.200 ευρώ τον μήνα.
Όσον αφορά την 85χρονη Σοφία Νικολοπούλου, από αμέλεια της οποίας ξεκίνησε η καταστροφική πυρκαγιά, δεν θα καταβάλει τα χρήματα, αλλά θα εκτίσει την ποινή της σε κατ΄ οίκον περιορισμό.






















































