ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Τζεβελέκος,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εμπνευστής της “αμαρτωλής” ΜΚΟ Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης, Κώστας Τζεβελέκος, ο οποίος δήλωνε δημοσιογράφος, παρόλο που είχε πάνω από ένα χρόνο να πατήσει το πόδι του στη Βουλή διατηρούσε γραφείο και είχε και κλειδωμένα τα συρτάρια.
Σύμφωνα με την Espresso, με παρέμβαση εισαγγελέα κι έπειτα από συνεννόηση των αρχών με τον φρούραχο της Βουλής, στήθηκε επιχείρηση στο γραφείο των δημοσιογράφων στη Βουλή τις νυχτερινές ώρες ώστε η αίθουσα να είναι άδεια και άνοιξαν τα συρτάρια που διατηρούσε ο προφυλακισμένος για την υπόθεση των ύποπτων επιδοτήσεων σε ΜΚΟ.
Άνοιξαν, λοιπόν, τα δύο συρτάρια με κλειδιά ενώ στο κεντρικό συρτάρι έσπασαν την κλειδαριά. Ακόμα όμως δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρχαν στοιχεία που σχετίζονται με την υπόθεση της ΜΚΟ.























































