ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 35χρονος Ρομά από την περιοχή του Πύργου, κατηγορείται για την αρπαγή της 4χρονης κόρης του.
Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το πρωί, η 27χρονη μητέρα, που κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης και διαμένει εκεί, κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου πως ο 35χρονος άρπαξε την τετράχρονη κόρη τους με την πρόφαση να την πάει βόλτα πριν από επτά ημέρες και μέχρι σήμερα δεν την έχει επιστρέψει.
Η 27χρονη και ο 35χρονος, έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά εκτός γάμου και τα οποία ο ίδιος, σύμφωνα με τη μητέρα, δεν τα έχει αναγνωρίσει. Πρίν από μια εβδομάδα ωστόσο, βρέθηκε με την 27χρονη μητέρα στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να αρπάξει το παιδί και από τότε έχει εξαφανισθεί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 35χρονος φέρεται να διαμένει σε καταυλισμό Τσιγγάνων στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης μαζί με το 4χρονο κορίτσι, ενώ οι αστυνομικοί ήδη διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του.























































