ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Δραγασάκης, Γιάννης Στουρνάρας, Καταθέσεις, Τράπεζα της Ελλάδος, Τράπεζες,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι απολύτως ασφαλείς , διαβεβαίωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, μετά την συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.
Ο κεντρικός τραπεζίτης μετά την ενημέρωση που έκανε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για τις τελευταίες εξελίξεις στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, δήλωσε ότι «Η ρευστότητα των τραπεζών είναι απολύτως διασφαλισμένη» , όπως «απολύτως ασφαλείς είναι και οι καταθέσεις αλλά και σε απόλυτο έλεγχο και οι εκροές».
Σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα με τη απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η ρευστότητα που διοχετεύει η ΕΚΤ στις τράπεζες θα γίνεται μέσω του μηχανισμού ELA.
Ακόμη ο κ. Στουρνάρας διευκρίνισε ότι η απόφαση της ΕΚΤ, να μην αποδέχεται τις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου για την παροχή ρευστότητας από τις 11 Φεβρουαρίου, μπορεί να αρθεί στο μέλλον, όπως έγινε και στο παρελθόν, εφόσον η χώρα μας καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές.























































