ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Δραγασάκης, Γιάννης Στουρνάρας, Καταθέσεις, Τράπεζα της Ελλάδος, Τράπεζες,


















































Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι απολύτως ασφαλείς , διαβεβαίωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, μετά την συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.
Ο κεντρικός τραπεζίτης μετά την ενημέρωση που έκανε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για τις τελευταίες εξελίξεις στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, δήλωσε ότι «Η ρευστότητα των τραπεζών είναι απολύτως διασφαλισμένη» , όπως «απολύτως ασφαλείς είναι και οι καταθέσεις αλλά και σε απόλυτο έλεγχο και οι εκροές».
Σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα με τη απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η ρευστότητα που διοχετεύει η ΕΚΤ στις τράπεζες θα γίνεται μέσω του μηχανισμού ELA.
Ακόμη ο κ. Στουρνάρας διευκρίνισε ότι η απόφαση της ΕΚΤ, να μην αποδέχεται τις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου για την παροχή ρευστότητας από τις 11 Φεβρουαρίου, μπορεί να αρθεί στο μέλλον, όπως έγινε και στο παρελθόν, εφόσον η χώρα μας καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές.























































