ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ σε τόκους από δάνειο που εντάσσεται στο πακέτο βοήθειας της Ελλάδας έχει εισπράξει η Αυστρία, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε υπουργείο Οικονομικών της χώρας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του αυστριακού υπουργείου Οικονομικών, φαίνεται ότι η Βιέννη, μέχρι τις 31.12.2014, έχει εισπράξει το ποσό των 101,73 εκατομμυρίων ευρώ για την ως τώρα συμμετοχή στα δάνεια προς την Ελλάδα, με 1,56 δισεκατομμύρια ευρώ.
Παράλληλα, το υπουργείο Οικονομικών της Αυστρίας, σημειώνει ότι η Ελλάδα έχει επίσης καταβάλει κανονικά και τους τόκους του πρώτου τριμήνου του 2015.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2020 η Αθήνα θα αρχίσει να επιστρέφει και τα κεφάλαια των δανείων, ενώ στο πλαίσιο του EFSF η Βιέννη έχει αναλάβει εγγυήσεις απέναντι στην Ελλάδα συνολικού ύψους 4,3 δισεκατομμυρίων ευρώ.























































