ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πλάκα: Τρεις άνδρες στο στόχαστρο για τη φονική έκρηξη - Η κλοπή χαλκού πίσω από την τραγωδία
Το Ισραήλ αντιμέτωπο με νέα πρόκληση στη Μεσόγειο καθώς η Λιβύη ενέκρινε το ανυπόστατο μνημόνιο με την Τουρκία
Σιν Μπετ (ισραηλινή Ασφάλεια): Εκτός του Κατάρ ακόμα δύο κράτη επιχείρησαν να επηρεάσουν τις εκλογές στο Ισραήλ
Δικηγόροι και δανειολήπτες νόμου Κατσέλη: Προκλητικά ευνοϊκή για τις τράπεζες και τους servicers η νέα ρύθμιση της κυβέρνησης
Ο επικεφαλής της CENTCOM ενημέρωσε τον Τραμπ για τις στρατιωτικές επιλογές έναντι του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρώπη πρέπει να δείξει ευελιξία στην αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης χρέους όχι μόνο από αίσθημα αλληλεγγύης αλλά για να υπερασπιστεί το κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον, δήλωσε την Τρίτη η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Φεντερίκα Μογκερίνι.
«Αν πέσει ένας, τότε θα πέσει ολόκληρο το σύστημα. Είμαι απόλυτα πεπεισμένη για αυτό» σημείωσε η κ. Μογκερίνι στα περιθώρια συνάντησης των G7 στην γερμανική πόλη Λούμπεκ.
Όπως μεταδίδει το Reuters, η ιταλίδα πολιτικός τόνισε πως οι υπόλοιπες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να καταλάβουν πως δεν είναι κάτι που αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά και τις ίδιες.
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιγερ, υποστήριξε από την πλευρά του πως δεν πρέπει να λέγονται «εύκολες» κουβέντες για μια έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.























































