Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι… απανταχού τρομολάγνοι «έδιωξαν» 22 δισ. ευρώ

Οι… απανταχού τρομολάγνοι «έδιωξαν» 22 δισ. ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο βρώμικος πόλεμος ασφυξίας στο μέτωπο της οικονομίας διαφαίνεται απο τα νέα στοιχεία της ΤτΕ, σύμφωνα με τα οποία 22 δισ. ευρώ έχουν κάνει φτερά από τις ελληνικές τράπεζες από την αρχή του έτους.

Οι τραπεζικές εκροές, οι οποίες συνεχίστηκαν και το Μάρτιο με ελαφρώς επιβραδυνόμενους ρυθμούς, έρχονται ως άμεσο αποτέλεσμα των τρομολαγνικών σεναρίων που διακινούνται καθημερινά τόσο από το εξωτερικό και ορισμένους «εταίρους» και τους δορυφόρους τους – ΜΜΕ, όσο και από το εσωτερικό και τους «ευρωπαϊστές» του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου που καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 12 το βράδυ χρεωκοπούν τη χώρα.

Η απώλεια αυτή είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η εξάρτηση των ελληνικών τραπεζών από την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και τον ELA.

Έτσι, τόσο απλά, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, έχοντας δεδομένη και «ανοιχτή» την πληγή που αιμορραγεί στις ελληνικές τράπεζες από τους εντός και εκτός των «πυλών» καλοθελητές, συνεχίζει αδιάκοπα την δημοσιονομική ασφυξία με στόχο να υποχρεώσει την κυβέρνηση σε άτακτη υποχώρηση, ακόμα και σε πτώση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος στο τέλος Μαρτίου το σύνολο των καταθέσεων που διατηρούν στις τράπεζες επιχειρήσεις και νοικοκυριά υποχώρησε στα 138,5 δισ. ευρώ απο 140,5 δισ. ευρώ που ήταν τον Φεβρουάριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αποπέμφθηκαν από τον Μητσοτάκη οι Παπασταύρου και Μπρατάκος – Το παρασκήνιο

Τράπεζα της Ελλάδος: Τα δύο «εμπόδια» που βάζει για τη χορήγηση στεγαστικών δανείων

Τρώνε από τα έτοιμα οι Έλληνες λόγω ακρίβειας – Μείωση καταθέσεων τον Ιανουάριο κατά 5,2 δισ. ευρώ

Γάμος ομόφυλων: «Κανένα σχόλιο» η αντίδραση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο «όχι» της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Μ. Καπνισάκης: Προτάθηκε στον Στ. Κασσελάκη να γίνει υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 2019 – Διαψεύδει ο Μαρινάκης – Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr