ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος την απόφαση της κυβέρνησης να στείλει σε εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις σημειώματα για πληρωμή του τέλους επιτηδεύματος που αφορά το οικονομικό έτος 2013.
Όπως επισημαίνει ο κ. Μίχαλος, σε αυτή την εξαιρετικά δυσμενή οικονομική συγκυρία για τις επιχειρήσεις, η απαίτηση για την πληρωμή ενός ακόμη χαρατσιού, και μάλιστα από το παρελθόν, θα τις φέρει σε ακόμη δυσμενέστερη θέση.
Ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ ζητεί από την κυβέρνηση να αναιρέσει την απόφασή της για την επιβολή του πρόσθετου αυτού χαρατσιού ή τουλάχιστον να το «παγώσει» για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, έως ότου διαπιστωθεί στην πράξη μια ανάκαμψη στην αγορά.
Επιπροσθέτως, τονίζει ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση δημιουργεί μεγάλα γραφειοκρατικά προβλήματα σε ότι αφορά τις επιχειρήσεις που λειτουργούσαν κατά το έτος επιβολής του τέλους επιτηδεύματος αλλά στη συνέχεια διέκοψαν τη λειτουργία τους.























































