Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δραγασάκης: Συνεργασία με την ΕΚΤ για την σταθερότητα των τραπεζών

Δραγασάκης: Συνεργασία με την ΕΚΤ για την σταθερότητα των τραπεζών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η συνέχιση της συνεργασίας της ελληνικής κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), με στόχο την σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχαν σήμερα ο Γιάννης Δραγασάκης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον Μάριο Ντράγκι.

Μετά την συνάντηση με κοινή τους δήλωση οι Έλληνες αξιωματούχοι παρείχαν την διαβεβαιώση ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Τράπεζα της Ελλάδας με το στόχο τη σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Αύριο, Κυριακή, αναμένεται άλλωστε, να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ, προκειμένου να αναθεωρήσει το ύψος του Έκτακτου Μηχανισμού Ρευστότητας (ELA) προς τις ελληνικές τράπεζες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Από τις Βρυξέλλες ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα funds: «Θα πάει μέχρι τέλους»

«Ιθάκη»: Ο Πούτιν προέτρεψε τον Τσίπρα «να τα βρει με τη Μέρκελ»

Bιβλίο Αλέξη Τσίπρα «Ιθάκη»: Όταν η Άνγκελα Μέρκελ έμεινε άφωνη

ΕΚΠΟΙΖΩ: Κατατέθηκε αγωγή κατά της Εθνικής Τράπεζας για τις χρεώσεις σε καταθετικούς λογαριασμούς

ΑΑΔΕ: Έρχονται αλλαγές στις καθημερινές συναλλαγές με IRIS από 1η Δεκεμβρίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr