ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πολύ επικίνδυνη» χαρακτηρίζει ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας Τζον Κάνλιφ, την συνεχώς επιδεινούμενη κρίση χρέους στην Ελλάδα, χωρίς όμως να υπάρχουν ενδείξεις πως εξαπλώνεται σε άλλες χώρες.
«Δεν βλέπουμε τέτοιες ενδείξεις αυτή τη στιγμή. Οι χρηματοοικονομικές αγορές δεν δείχνουν να υπάρχει μετάδοση ή εξάπλωση αυτών των κινδύνων στην περιφέρεια» είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο BBC.
«Είναι μια πολύ ασταθής κατάσταση. Είναι μια πολύ ρευστή κατάσταση. Είναι μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση», είπε ο Κάνλιφ.
Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμηση πως η Ελλάδα και οι πιστωτές θα είναι σε θέση να επανακκινήσουν τις συνομιλίες μετά το δημοψήφισμα και να βρουν ένα τρόπο προκειμένου να αποφευχθεί η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη.
«Πραγματικά ελπίζω να μην συμβεί αυτό. Νομίζω ότι η ελληνική κυβέρνηση, ο ελληνικός λαός έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να παραμείνουν στην ευρωζώνη και οι εταίροι της Ελλάδας έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν (η χώρα) να παραμείνει στην ευρωζώνη» δήλωσε.























































