ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Τρύπα» δισεκατομμυρίων θα ανοίξει στον γερμανικό προϋπολογισμό πιθανό Grexit όπως έχει προειδοποιήσει την κυβέρνηση της Άνγκελα Μέρκελ ο επικεφαλής της γερμανικής κεντρικής τράπεζας (Μπούντεσμπανκ) Γενς Βάιντμαν, αναφέρει σήμερα η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Βάιντμαν προειδοποίησε πως το κόστος ενός Grexit θα έπληττε τα κέρδη της Μπούντεσμπανκ, τα οποία εισρέουν στον προϋπολογισμό.
Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι μια έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα σήμαινε πως οι απώλειες της Μπούντεσμπανκ θα ήταν μεγαλύτερες από το ποσό των 14,4 δισ. ευρώ που έχει ήδη μπει στην άκρη ως πρόβλεψη για την κρίση του ευρώ, επειδή θα επέφερε απώλειες στα ελληνικά ομόλογα που έχουν αγορασθεί από την κεντρική τράπεζα.
«Αυτό δεν θα ήταν αρκετό στην περίπτωση ενός Grexit», ανέφερε η Handelsblatt, χωρίς να διευκρινίσει την πηγή της.























































