Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εντός Σεπτεμβρίου οι τροποποιητικές δηλώσεις για νομικά πρόσωπα

Εντός Σεπτεμβρίου οι τροποποιητικές δηλώσεις για νομικά πρόσωπα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με στόχο την εξυπηρέτηση των φορολογουμένων η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου ανακοινώνει ότι θα τεθεί άμεσα εντός του Σεπτεμβρίου σε λειτουργία η μηχανογραφική εφαρμογή για την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων.

Από την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμογής, για τα νομικά πρόσωπα που υπέβαλαν αρχική εμπρόθεσμη δήλωση φορολογίας εισοδήματος ως και τις 31 Αυγούστου 2015 θα δοθεί επαρκής χρόνος προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά και τυχόν τροποποιητικές δηλώσεις χωρίς την επιβολή του προστίμου του άρθρου 54 ΚΦΔ.

Οι τροποποιητικές δηλώσεις που αφορούν αρχικές δηλώσεις που υποβάλλονται από 1 Σεπτεμβρίου 2015 ως και 4 Σεπτεμβρίου 2015 ομοίως δεν θα υπόκεινται σε επιβολή προστίμου του άρθρου 54 ΚΦΔ αλλά, εφόσον είναι χρεωστικές, μόνο σε τόκο εκπρόθεσμης καταβολής 0,73% του άρθρου 53 ΚΦΔ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Πολλοί έχοντες και κατέχοντες ξεχνούν τον πατριωτισμό μπροστά στην Εφορία και τον θυμούνται μόνο στις παρελάσεις»

Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Υπερχρεωμένοι οι Έλληνες: Πάνω από 4 εκατ. πολίτες χρωστούν στην εφορία πάνω από 111 δισ. ευρώ

Σχεδόν οι μισοί Έλληνες (4,2 εκατ.) χρωστάνε στην Εφορία – Στα 3,2 δισ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr