ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα συγκρούστηκαν στον αέρα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η μεγάλη φωτιά ξεκίνησε από ιδιωτικό δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας από ανεμογεννήτριες
Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος Αφγανός για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε σε βαλίτσα
Η Καρυστιανού διέγραψε τον Αυγερινό για... «άδηλο σχέδιο διαβολής» - «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι» η απάντηση του δημοσιογράφου
Ο Δούναβης στερεύει λόγω καύσωνα: Αποκαλύφθηκε σκελετός γιγάντιου μαμούθ στη Βουλγαρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο 50% ρίχνουν τα επιτόκια στις «κόκκινες» πιστωτικές κάρτες οι τράπεζες και παράλληλα προσφέρουν περισσότερες και μικρότερες δόσεις μέσα από σειρά ρυθμίσεων με στόχο να διευθετηθούν καθυστερούμενες οφειλές άνω των 7 δισ. ευρώ.
Μάλιστα, σύμφωνα με το Έθνος, πλέον οι «κόκκινες» πιστωτικές ρυθμίζονται απευθείας, χωρίς να χρειαστεί η μετατροπή της οφειλής σε δάνειο.
Το τρέχον επιτόκιο είναι 18% – 20% και το νέο επιτόκιο ρύθμισης διαμορφώνεται στο 9% – 11% .
Σημειώνεται επίσης ότι όλα τα προγράμματα είναι ιδιαίτερα ευέλικτα καθώς διαμορφώνονται ανάλογα με το πρόβλημα του κάθε πελάτη της τράπεζας χωριστά και προσαρμόζονται στις οικονομικές του δυνατότητες.
Ενδεικτικό είναι ότι πάνω από δύο εκατομμύρια πιστωτικές κάρτες βρίσκονται σε καθυστέρηση από 90 μέρες και πάνω, ενώ ένας σημαντικός αριθμός από αυτές τις περιπτώσεις έχουν περάσει στο στάδιο της νομικής διευθέτησης.
Όσο για τη μέση οφειλή στις «κόκκινες» πιστωτικές κάρτες διαμορφώνεται στις 2.500 με 3.000 ευρώ.























































