ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια ανακεφαλαίωση των όσον εξελίξεων έχουν υπάρξει μέχρι τώρα, έκαναν στη συνάντηση του είχαν την Τρίτη ο Γιώργος Σταθάκης και η Κριστίν Λαγκάρντ στη Νέα Υόρκη.
Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε εθιμοτυπική καθώς οι δυο αξιωματούχοι δεν είχαν γνωριστεί και ως επί των πλείστον περιστράφηκε γύρω από ενημερωτικά ζητήματα.
Ωστόσο, ο Έλληνας υπουργός διαβεβαίωσε την επικεφαλής του ΔΝΤ για την πρόθεση της κυβέρνησης να τρέξει τις μεταρρυθμίσεις αλλά και να κλείσει την αξιολόγηση και την υλοποίηση των προαπαιτουμένων μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου φέρνοντας στη Βουλή νομοσχέδιο με τις σχετικές εκκρεμότητες.
Επί της ουσίας, στόχος της ελληνικής πλευράς είναι μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου να κλείσει η αξιολόγηση και να ξεκινήσει αμέσως μετά η συζήτηση για το χρέος.
Κατά πληροφορίες, η Κριστίν Λαγκάρντ είπε στον συνομιλητή της ότι η Ελλάδα πρέπει να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις και τις δεσμεύσεις της ώστε να ξεκινήσει η συζήτηση για την απομείωση και αναδιάρθρωση του χρέους αλλά και για την ανάμειξη του ΔΝΤ.























































